Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Ikke medlem af folkekirken

Hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken, vil begravelsen eller bisættelsen som udgangspunkt ikke kunne finde sted i en folkekirke, og du har ikke krav på at have en præst til stede. Imidlertid skal præsten tage hensyn til både afdødes og de pårørendes ønsker. Derfor vælger nogle præster alligevel at stå for begravelsen/bisættelsen, hvis du ønsker det. Det er op til den enkelte præst at beslutte, men hvis afdøde har givet udtryk for, at han/hun ikke ønskede en præst til sin begravelse/bisættelse, vil dette ønske som udgangspunkt veje tungt.

I kan i stedet for begravelse/bisættelse i kirken arrangere en højtidelighed i et kapel, i eget hjem eller eventuelt ude ved graven. Der skal som regel betales et mindre beløb for leje af et kapel, samt for eventuel organist og kor. Læs evt. mere om borgerlig begravelse her.

På nogle kirkegårde varierer prisen på et gravsted alt efter, om afdøde var medlem af folkekirken eller ej.

hej
hej
hej
hej

Bedemandens ordbog

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram