Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Gravsten

Gravsten sætter pårørende til minde om afdøde. Gravstedet bliver det fysiske sted, vi går hen for at mindes. Vi har brug for dette faste holdepunkt, og de ritualer vi udfører ved at besøge graven, for at kunne arbejde med vores smerte og tab og lære at leve videre, uden et familiemedlem eller en kær ven. Når vi mindes, bliver tabet langsomt lettere at forholde sig til, og afdøde får en ny plads i vores liv.

Danbegravelse samarbejder med Stenhuggeriet, hvorigennem vi gerne vejleder om de mange muligheder for sten, inskription, dekoration og symboler. Der kan vælges mellem urnegravsten, kistesten eller plænesten alt efter hvilken type grav, der er tale om.

Kontakt os på telefon 72 30 20 91 eller e-mail info@danbegravelse.dk, hvis du ønsker, at vi sørger for uforpligtende råd, tilbud og vejledning om gravsten. Dette gælder uanset om du har benyttet Danbegravelse som bedemand eller ej.

hej
hej
hej
hej

Bedemandens ordbog

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram