Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Kremering

Størstedelen af den danske befolkning bliver, når de dør, kremeret. Kremering er det samme, som at blive brændt. Enten har afdøde selv valgt dette eller deres nærmeste pårørende. For hele Danmarks befolkning er det ca. 87% (i 2022), der vælger kremering.

Den første lovlige ligbrænding fandt sted i 1893, men først i 1975 blev ligbrænding lovmæssigt ligestillet med jordbegravelse.
Miljøkravene til krematoriedrift er meget strenge, hvorfor forbrændingsprocessen sker rent automatisk. I ovnen er der op til 1100 grader C under en kremation, der tidsmæssigt varer ca. 90 minutter.

Der ligger 19 krematorier fordelt over hele Danmark og Danbegravelse sørger for at benytte det krematorium, der er mest relevant i forhold til din placering. Priserne kan variere fra det ene krematorie til det andet. Pris for en kremering kan ses her.

hej
hej
hej
hej

Bedemandens ordbog

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram