Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Sådan bestiller du bedemand

Hos Danbegravelse er det dig, der vælger hvordan du foretrækker at bestille os som bedemand. Derfor tilbyder vi 3 forskellige metoder for, hvordan samtalen og aftale om begravelsen eller bisættelsen foregår:

Danbegravelse er en billig bedemand, der står klar til at hjælpe med en smuk og mindeværdig afsked.

Sådan bestiller du bedemand online
Hvis du ønsker at bestille online kan du via vores online bestillingsformular/prisberegner sidde i ro og mag og vælge det, som du ønsker der skal foregå i forbindelse den forestående begravelse eller bisættelse. Systemet guider dig til at træffe alle de nødvendige valg – herunder valg af kiste, urne, blomster mv.

Når du har udfyldt formularen online kontakter vi dig pr. telefon med bekræftelse og afklaring af evt. spørgsmål. Herefter koordineres begravelsen eller bisættelsen efter dine ønsker og aftalebekræftelse fremsendes til dig pr. e-mail.

Sådan bestiller du bedemand via telefon
Hvis du ønsker, at vi tager samtalen via telefon, kontakter du os blot på 72 30 20 91. Via telefonen fortæller du om dine ønsker og vi stiller dig de relevante spørgsmål, så alle nødvendige valg om begravelsen eller bisættelsen bliver truffet. Efterfølgende går vi igang med at koordinere begravelsen eller bisættelsen efter de aftalte ønsker. Vi sender dig ligeledes en detaljeret aftalebekræftelse, så du kan se, at alt bliver som ønsket. 

Få hjemmebesøg af bedemand
Ønsker du et fysisk møde, så kommer vi gerne til dig. Her gennemfører vi samtalen ansigt til ansigt, hvor alle ønsker og spørgsmål afklares. Alt aftales om hvordan begravelsen eller bisættelsen skal foregå samt hvilken kiste, urne, blomster mv. der ønskes. Efter hjemmebesøget går vi igang med at koordinere det hele ud fra dine ønsker. Når begravelsen eller bisættelsen er planlagt vil du modtage en detaljeret aftalebekræftelse på din e-mail.

Et hjemmebesøg koster kr. 995,- i tilvalg til basispakkerne.

Kontakt os på telefon 72 30 20 91, så arrangerer vi et hjemmebesøg.

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED

Bestil begravelse

Beregn og bestil
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Adresse

Hovedkontor og administration
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse