Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere
BILLIG BEDEMAND

Om Danbegravelse

SERVICE

Slip bekymringerne

Når en af dine kære går bort, har du behov for en dygtig bedemand, der kan hjælpe dig med alle de praktiske gøremål, der er nødvendige efter et dødsfald. Danbegravelse kan hjælpe dig med alle disse praktiske og administrative opgaver i hele Region Hovedstaden, dele af Region Sjælland, det meste af Region Midtjylland, samt region Nordjylland afgrænset af Aalborg og Nørresundby i nord. Se mere om områder Danbegravelse dækker her.

Det er vores mål, at gøre hele processen omkring begravelse og bisættelse så god og enkel som muligt for dig. Så du kan bruge din energi på at bearbejde sorgen efter tabet af en af dine kære.

Danbegravelse tager udgangspunkt i dine ønsker og tilbyder derfor, at begravelsen eller bisættelsen kan arrangeres via enten hjemmebesøg, online bestilling eller telefonisk kontakt. Uanset hvad du vælger, vil du altid få kyndig vejledning.

Henriette Plougmann

– Bedemand

Sjæl, hjertevarme og en imødekommenhed ud over det sædvanlige er den oplevelse, jeg ønsker for dig i kontakten med mig.

Jeg lytter og byder ind med mine store erfaring i alle livets aspekter. Uanset hvad dit behov og din situation måtte være, så står jeg altid klar med den hjælpende hånd, der skal til.

Jeg besidder en oprigtig og reel interesse for de mennesker jeg møder på min vej. Samtidigt kan du nyde godt af min betydelige erfaring i hvervet som bedemand og samtidig få det kreative indspark, jeg altid er klar med i kraft af min store viden om blomster og blomsterbinderi.

Sjæl & hjertevarme

Foruden Henriette, Maja og Lasse har Danbegravelse en række dygtige og erfarne bedemænd tilknyttet rundt omkring i dit lokalområde. Dem møder du når det praktiske arbejde, som kisteilægning, rustvognskørsel og service ved højtideligheder skal håndteres.

Lasse Kvist Sørensen

– Indehaver / bedemand

Min motivation er at skabe velfølelse for mine medmennesker. Du vil fra mig altid opleve, at jeg tager mig tid og har en oprigtig interesse i dig og din historie. Jeg er garant for den rolige og velovervejede tankegang, der er med til at sikre, at alt bliver dobbelttjekket, og at fejl i mit arbejde ikke er en acceptabel løsning.

Jeg har stor erfaring med at håndtere mennesker i alle situationer i livet – positive som negative – og har en god evne til, at gøre selv svære og uvante emner forståelige for mine medmennesker.

Jeg sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål. Desuden vil du opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet. 

Prisen derimod vil du opleve som værende i den absolut billigste ende. Er du i tvivl, om det kan være rigtigt? Så læs blot tilbagemeldingerne fra de mange pårørende, der har benyttet Danbegravelse.

Læs hvad de pårørende siger

Maja Plougmann Birch

– Bedemand

Jeg er det yngste skud på stammen af bedemænd hos Danbegravelse. Alligevel med stor erfaring og viden om både bedemandsfaget, blomsterbinderi og livet som sådan.

Opvokset i familie, der gennem mange år har drevet både blomsterforretning og bedemandsvirksomhed. Jeg har således fra ganske ung alder fået mulighed for at gøre mine erfaringer og færdes i denne verden, hvor den medmenneskelige forståelse vejer tungt. Det gør, at jeg er i stand til at yde kompetent, medfølende og oprigtig hjælp.

Jeg lægger vægt på at tilbyde en positiv modtagelse og en venlig og engageret service med udgangspunkt i pårørendes og afdødes ønsker og behov.

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED

Bestil begravelse

Beregn og bestil
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Adresse

Hovedkontor og administration
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse