Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Hvad koster en bisættelse?

Hvad koster en bisættelse? Prisen på en bisættelse afhænger i høj grad af hvilke ønsker, du har for bisættelsen. Hos Danbegravelse har vi lavet en basispakke, der dækker de flestes behov og dette til en billig pris. Faktisk sparer du hos Danbegravelse op til 40% i forhold til andre bedemænd.

Indholdet af basispakken til bisættelse og prisen kan du læse mere om nedenfor. Du kan frit vælge at tilføje ydelser, opgradere kisten eller urnen, tilføje blomster og meget mere i forhold til basispakken. Disse tilvalg sker ligeledes til en billig pris.

Hvad koster din bisættelse? Er du i tvivl om prisen på din bisættelse, eller hvilke tilvalg du har behov for, kan du benytte vores prisberegner her. Alternativt er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 20 91, så beregner vi ganske uforpligtende prisen på bisættelsen.

Pris på bisættelse med ceremoni

Vores basispakke til bisættelse med ceremoni koster DKK 11.695,- og indeholder følgende:

  • Honorar
  • Dødsanmeldelse
  • Koordinering
  • Ansøgning om begravelseshjælp
  • Kisteilægning inkl. påklædning
  • 2 x Rustvognskørsel á 15 km
  • Klassisk hvid kiste
  • Bionedbrydelig urne eller sø-urne

Hertil kan man tilkøbe blomster, sanghæfter, ekstra kørsel mv. Der henvises i øvrigt til prislisten


FAQ om bisættelse med ceremoni

Hvad koster en bisættelse?

Prisen for en basispakke til bisættelse med ceremoni koster DKK 11.695,- og indeholder de ydelser som de fleste har behov for. Alt efter hvor afdøde befinder sig, hvor og hvornår bisættelsen skal foregå kan der være behov for tilvalg til basispakken. Det kan også være at Jeres specifikke ønsker giver anledning til tilvalg. Det er med til at afgøre hvad en bisættelse koster i sidste ende. Foruden udgifter til os som bedemand er der normalt udgifter til krematorium og kirkegård.

Hvad er en bisættelse?

En bisættelse er den begravelsesform, hvor kisten med afdøde bliver kremeret (brændt) og asken kommes i en urne. Ofte er der forinden en kirkelig eller borgerlig bisættelsesceremoni, der typisk foregår i kirke eller kapel. 8-14 dage efter bisættelsen er urnen normalvist klar og kan herefter nedsættes i jorden.

Hvor lang tid tager en bisættelse?

Ved en kirkelig bisættelse tager ceremonien cirka en halv time. Ofte er det ca. det samme ved en borgerlig bisættelse, da man normalt kan reservere et kapel for 30 min. ad gangen. Mange vælger efterfølgende, at invitere pårørende på kaffe eller lignende efterfølgende.

Hvad er forskellen på en bisættelse med og uden ceremoni?

Vores basispakker skelner mellem bisættelse med og uden ceremoni. Bisættelse uden ceremoni er primært henvendt til bisættelser, hvor der ikke er ønske om, at der hverken skal være en borgerlig eller kirkelig ceremoni over kisten inden denne kremeres - kisten med afdøde bringes altså typisk direkte til krematoriet uden yderligere handling. Bisættelse med ceremoni er til bisættelser, hvor der ønskes en kirkelig eller borgerlig ceremoni over kisten i f.eks kirke eller kapel. Det er ikke udtryk for at Danbegravelse forestår selve ceremonien, men prisforskellen fra bisættelse uden ceremoni til bisættelse med ceremoni består i et højere tids- og kørselsbehov samt opgradering fra basiskiste til klassisk hvid kiste.

Andre udgifter

Omkostninger til tredjemand (f.eks. kremering og kirkegårdsudgifter) samt yderligere tilvalg er ikke medtaget. Kremeringspriser kan ses her.

Ønskes hjemmebesøg (samtale i hjemmet) skal tillægges kr. 995,-
(Weekend, helligdag eller tidsrummet 16-08 +kr. 800,-)

Nogen kunder har behov for eller ønsker tilvalg, hvorfor ovennævnte basispakke skal betragtes som billigste mulighed.

Begravelseshjælp
Der kan opnås begravelseshjælp fra kommunen op til kr. 12.500,- (2024-sats) afhængig af afdødes formueforhold. Afdøde født før 01.04.1957 kan uanset formue opnå minimums begravelseshjælp kr. 1.050,-.
Var afdøde medlem af Sygeforsikringen "danmark" grp. 1 eller 2 opnåes begravelseshjælp herfra på kr. 1.400,-.
Læs her for nærmere forklaring om begravelseshjælp.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.
Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Ring til os
Har du allerede oprettet din sidste vilje?
Log ind og for at se eller ændre 
Din Sidste Vilje her

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED

Bestil begravelse

Beregn og bestil
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Adresse

Hovedkontor og administration
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse