Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Hvad koster kremering / ligbrænding?

Hvad koster kremering? Hvis der ønskes en bisættelse eller askespredning over havet betyder det, at den afdøde skal kremeres (brændes). Det sker på et krematorium. Prisen på kremering afhænger af krematoriet. Desuden kan det spille ind om afdøde var medlem af folkekirken, hvor afdøde var bosat og hvilken alder afdøde havde.

Med mindre du har ønsket andet, benytter vi det krematorium, som er mest relevant vurderet ud fra faktorer som pris, beliggenhed i forhold til ceremonisted og kirkegård samt tilgængelighed/service. Hos Danbegravelse bliver du faktureret den faktuelle kremeringspris for det enkelte krematorium uden tillæg. Det er forskelligt om kremeringsprisen opkræves via Danbegravelse eller direkte hos dig som bestiller af bisættelsen. Danbegravelse sørger for den nødvendige koordinering med krematoriet og oplyser dig om, hvordan fakturering foregår i dit tilfælde.

Nedenfor ser du aktuelle priser for kremering ved de krematorier der er relevante for Danbegravelses geografiske dækningsområde. Priser på Danbegravelses ydelser kan du finde her.

Kremering er fritaget for moms – der skal derfor IKKE tillægges moms til ovennævnte priser.

Der tages forbehold for ovennævnte priser. Prisjusteringer kan ske uden Danbegravelses viden.

Danbegravelse har ingen indflydelse på prisen på kremering og ingen interesser i de enkelte krematorier. Børn/dødfødte børn kremeres oftest til reduceret pris – kontakt os gerne for nærmere information.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.
Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Ring til os
Har du allerede oprettet din sidste vilje?
Log ind og for at se eller ændre 
Din Sidste Vilje her

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED

Bestil begravelse

Beregn og bestil
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Adresse

Hovedkontor og administration
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse