Hvad koster en begravelse?

Hvad koster en begravelse? Prisen på en begravelse afgøres af de ønsker, du har til begravelsen. Vores basispakke til begravelse indeholder de ydelser, der oftest er behov for. Prisen er billig og kvaliteten høj. En begravelse med Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd.

Pris og indhold af basispakken til begravelse kan du læse mere om nedenfor. Som tilvalg kan du for eksempel tilkøbe blomster og kranse, opgradere kisten, bestille salmehæfter og meget mere. Alle tilvalg er ligesom basispakken til en billig pris.

Hvad koster din begravelse? Er du i tvivl om, hvilke tilvalg du måtte ønske, og hvad prisen på begravelsen bliver for dig, så prøv vores prisberegner her. Du er også velkommen til at ringe 72 30 20 91, så hjælper vi med at beregne hvad begravelsen koster.

Pris på begravelse

Vores basispakke til begravelse koster DKK 10.695,- og indeholder følgende:

  • Honorar
  • Dødsanmeldelse
  • Koordinering
  • Ansøgning om begravelseshjælp
  • Kisteilægning inkl. påklædning
  • 1 x Rustvognskørsel á 15 km
  • Klassisk hvid kiste

Hertil kan man tilkøbe blomster, sanghæfter, ekstra kørsel mv.. Der henvises i øvrigt til prislisten.


FAQ om begravelser

Hvad koster en begravelse?

Prisen på en begravelse afhænger selvfølgelig af, hvilke ønsker du måtte have. Men en basispakke til begravelse koster DKK 10.695,- og har ovenstående indhold. Disse ydelser dækker de mest typiske behov. Hvis for eksempel kirke eller kapel ikke ligger samme sted som kirkegården kan der være behov for yderligere rustvognskørsel. Det kan også være du har specifikke ønsker til tilvalg. Danbegravelse hjælper dig til at gøre de rette valg til den bedst mulige pris for begravelsen. Foruden udgiften til os som bedemand vil der typisk være en udgift til kirkegården.

Begravelse eller bisættelse - hvad er forskellen?

Ved en begravelse vil der typisk først være en ceremoni i en kirke eller et kapel. Herefter bringes kisten ud til gravstedet på kirkegården hvor hele kisten sænkes ned i gravstedet. Ved en bisættelse vil der ske en kremering (brænding) af kisten, hvor asken efterfølgende kommer i en urne. Begravelse omtales derfor også ofte som kistebegravelse eller jordbegravelse, da hele kisten kommer i jorden på kirkegården.

Hvor lang tid tager en begravelse?

En begravelse tager som regel ca. 30 minutter i kirken eller kapellet. Herefter bringes kisten til gravstedet, hvor der ligeledes er en lidt kortere seance i forbindelse med at kisten sænkes ned i gravstedet. Hvis kirkegården ikke befinder sig samme sted som kirken eller kapellet kan der være et vist tidsforbrug forbundet med rustvognskørslen til kirkegården, hvor pårørende typisk følger efter rustvognen. Efter en begravelse vælger mange, at invitere deltagerne på mindesammenkomst i form af kaffe, smørrebrød eller andet.

Andre udgifter

Omkostninger til tredjemand (f.eks. kirkegårdsudgifter) samt yderligere tilvalg er ikke medtaget.

Ønskes hjemmebesøg (samtale i hjemmet) skal tillægges kr. 995,-
(Weekend, helligdag eller tidsrummet 16-08 +kr. 800,-)

Nogen kunder har behov for eller ønsker tilvalg, hvorfor ovennævnte basispakke skal betragtes som billigste mulighed.

Begravelseshjælp
Der kan opnås begravelseshjælp fra kommunen op til kr. 12.500,- (2024-sats) afhængig af afdødes formueforhold. Afdøde født før 01.04.1957 kan uanset formue opnå minimums begravelseshjælp kr. 1.050,-.
Var afdøde medlem af Sygeforsikringen "danmark" grp. 1 eller 2 opnåes begravelseshjælp herfra på kr. 1.400,-.
Læs her for nærmere forklaring om begravelseshjælp.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.
Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Ring til os
Har du allerede oprettet din sidste vilje?
Log ind og for at se eller ændre 
Din Sidste Vilje her

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED

Bestil begravelse

Beregn og bestil
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Adresse

Hovedkontor og administration
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse