Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Hvad koster en bisættelse uden ceremoni?

Prisen for en bisættelse uden ceremoni er generelt billig, da behovene, når der ikke skal være en ceremoni, typisk er lavere end ellers. Vores basispakke til bisættelse uden ceremoni dækker de flestes behov. Du sparer op til 40% ved Danbegravelse i forhold til, hvad en bisættelse uden ceremoni koster hos andre bedemænd.

Basispakken til bisættelse uden ceremoni indeholder de ydelser, du kan se nedenfor. Du kan ligeledes se prisen. Skulle du have ønsker om yderligere, er der mulighed for tilvalg af ydelser til en attraktiv pris. Du vil opleve en høj kvalitet i vores produkter og service.

Hvad koster din bisættelse uden ceremoni? Ved at anvende vores prisberegner kan du let finde prisen på den bisættelse, som du ønsker. Foretrækker du vores hjælp til beregning af pris på bisættelse uden ceremoni, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 72 30 20 91. Prisberegningen er ganske uforpligtende.

Pris på bisættelse uden ceremoni

Bisættelse uden ceremoni koster fra DKK 9.695,- og indeholder følgende:

  • Honorar
  • Dødsanmeldelse
  • Koordinering
  • Ansøgning om begravelseshjælp
  • Kisteilægning inkl. påklædning
  • 1 x Rustvognskørsel á 15 km
  • Basiskiste i fyr
  • Bionedbrydelig urne eller sø-urne

Hertil kan man tilkøbe blomster, sanghæfter, ekstra kørsel mv. Der henvises i øvrigt til prislisten


FAQ bisættelse uden ceremoni

Hvad koster en bisættelse uden ceremoni?

Prisen på en bisættelse uden ceremoni udgør DKK 9.695,- og indeholder ovenstående ydelser. Denne pris dækker det, som de fleste har behov for ved denne type af bisættelse. Ved bisættelse uden ceremoni bringes kisten med afdøde direkte til krematoriet uden nogen ceremoni i kirke eller kapel forinden. Pris på en bisættelse uden ceremoni er derfor også den lavest mulige, da denne type af bisættelse er mere simpel og mindre tidskrævende for os som bedemand. Såfremt der er ønsker om eller behov for det kan der gøres tilvalg til basispakken. Foruden bedemandens pris vil der typisk være omkostning til krematorium og kirkegård.

Hvad er en bisættelse?

En bisættelse foregår ved, at der når alt er klart hertil sker en kremering (brænding) af kisten med afdøde. Det sker på et krematorium, hvor asken efterfølgende kommer i en urne. Efter typisk 8-14 dage er urnen klar og urnen kan nu nedsættes på en kirkegård, medtages til udlandet eller spredes over havet alt efter hvad afdødes og Jeres ønsker er.

Hvorfor er der forskel i pris på en bisættelse med ceremoni ift. bisættelse uden ceremoni?

Basispakken bisættelse uden ceremoni er tiltænkt til bisættelser, hvor der forinden kremeringen ikke skal foregå hverken borgerlig eller kirkelig ceremoni i kapel eller kirke. Basispakken uden ceremoni indeholder således kun 1 rustvognskørsel, ligesom kisten i basispakken er en mere simpel basiskiste frem for den klassiske hvide kiste der er indeholdt i basispakken bisættelse med ceremoni. Desuden er vores tidsforbrug som bedemand typisk lavere ved en bisættelse uden ceremoni, hvilket afspejler sig i den lavere pris på bisættelsen. Der kan frit laves tilvalg ved behov eller ønske herom.

Andre udgifter

Omkostninger til tredjemand (f.eks. kremering og kirkegårdsudgifter) samt yderligere tilvalg er ikke medtaget. Kremeringspriser kan ses her.

Ønskes hjemmebesøg (samtale i hjemmet) skal tillægges kr. 995,-
(Weekend, helligdag eller tidsrummet 16-08 +kr. 800,-)

Nogen kunder har behov for eller ønsker tilvalg, hvorfor ovennævnte basispakke skal betragtes som billigste mulighed.

Begravelseshjælp
Der kan opnås begravelseshjælp fra kommunen op til kr. 12.500,- (2024-sats) afhængig af afdødes formueforhold. Afdøde født før 01.04.1957 kan uanset formue opnå minimums begravelseshjælp kr. 1.050,-.
Var afdøde medlem af Sygeforsikringen "danmark" grp. 1 eller 2 opnåes begravelseshjælp herfra på kr. 1.400,-.
Læs her for nærmere forklaring om begravelseshjælp.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.
Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Ring til os
Har du allerede oprettet din sidste vilje?
Log ind og for at se eller ændre 
Din Sidste Vilje her

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED

Bestil begravelse

Beregn og bestil
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Adresse

Hovedkontor og administration
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse