Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Dødsannonce / takkeannonce

En dødsannonce er en annonce i en avis, der har til formål at meddele offentligheden et dødsfald samt eventuelt datoen for bisættelse eller begravelse.

Dødsannoncer indrykkes både før og efter bisættelsen eller begravelsen, afhængigt af om de pårørende ønsker opmærksomhed om højtideligheden.

Takkeannonce indrykkes typisk efter bisættelsen eller begravelsen, hvor deltagerne, pårørende eller personale på f.eks. plejehjem eller hospital takkes for deres indsats.
Modsat nekrologer indrykkes dødsannoncer, der også er placeret på avisens navnesider, kun mod betaling. Aviserne takserer prisen efter annoncens størrelse og avisens oplag, som ved øvrige annoncer.

Annoncerne varierer i udformning fra avis til avis, idet de som oftest følger avisens øvrige typografi. De er oftest sat med en serif-type, ligesom der i mange annoncer optæder et kors eller en anden vignet som hjerte, rose, fugl eller symbolet for tro, håb og kærlighed.

hej
hej
hej
hej

Bedemandens ordbog

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram