Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Islamisk/Muslimsk begravelse

Når en muslim dør, skal han eller hun begraves så hurtig som muligt. Islam tillader ikke kremering af en afdød. Men før begravelsen er der en række regler, der skal opfyldes. Fx. skal den afdøde vaskes og indpakkes på en bestemt måde, og der skal læses en særlig begravelsesbøn (janazah) over afdøde. Jordfæstelsen (den fysiske begravelse) skal ske på en bestemt måde, hvor liget skal ligge på sin højre side med ansigtet mod qibla (Mekka). Desuden deltager kvinder ikke i selve jordfæstelsen på gravpladsen.

Der er særlige regler for aborter, hvorved der ikke læses janazah (begravelsesbøn) for aborter, der ikke har givet tegn på liv i livmoderen, eller for børn, der er dødfødte, og som ikke har vist tegn på liv i livmoderen. Disse begraves ved at pakke dem ind og lægge dem i en grav uden yderlige handlinger.

hej
hej
hej
hej

Bedemandens ordbog

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
[email protected]

Hovedkontor & Administration
Aurehøjvej 5B, 1
2900 Hellerup

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!exclamation-trianglephonecaret-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram