Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Min "Sidste vilje"

Ved at udfylde din “Sidste Vilje” hjælper du dine nærmeste med, at træffe de mange valg, der er nødvendige, når der skal planlægges en begravelse eller bisættelse. Du kan selv få indflydelse på det meste, og du kan tilrettelægge begravelse og højtidelighed efter dine ønsker.

Jo mere, du har taget stilling til på forhånd, jo mere hjælper du dine pårørende i den svære situation, de vil befinde sig i. De fleste pårørende ønsker at afholde en højtidelighed, og at højtideligheden bliver, som afdøde har ønsket det. I enkelte tilfælde kan ikke alle ønsker efterkommes, enten fordi det lovgivningsmæssigt ikke kan lade sig gøre, eller fordi det overstiger den økonomiske formåen.

Der er dog to ting, som de pårørende ikke kan ændre på. Det ene er dit ønske om, hvorvidt du vil kremeres/brændes eller jordbegraves, og det andet er din beslutning om, hvorvidt en præst skal forestå højtideligheden.

Udfyld din “Sidste Vilje” her på Danbegravelse og hjælp både dig selv og dine pårørende. Gå til “Sidste Vilje" her.

hej
hej
hej
hej

Bedemandens ordbog

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram