Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Borgerlig begravelse - ikke medlem af folkekirken

Danbegravelse kan hjælpe med at arrangere en borgerlig begravelse i Danmark. Ring 72 30 20 91 for samtale eller bestil begravelse online her.

Hvad er en borgerlig begravelse?

En borgerlig begravelse er kort fortalt en begravelse, hvor der ikke deltager en præst. En borgerlig begravelse dækker både over kistebegravelsebisættelsespredning af aske over havet eller ved senere overførsel til udlandet. Der findes ikke nogen krav og retningslinjer andet end almindelig sømmelighed.

Borgerlig begravelse i kapel eller andetsteds?

Det er meget almindeligt, at der afholdes en ceremoni, hvilket oftest sker i et kapel ved enten sygehus eller på en kirkegård. Det kan dog sagtens foregå i hjemmet eller andetsteds. Bedemændene ved Danbegravelse er gerne behjælpelig med at finde det rette sted.

Indholdet af en ceremoni er meget individuelt. Nogen afspiller musik, synger sange eller salmer, holder en tale over afdøde, mens andre vælger at samle de pårørende til en stille afsked omkring kisten. Valget er individuelt, men Danbegravelse hjælper gerne.

Kun for ikke-medlem af folkekirken?

En borgerlig begravelse er det typiske valg for afdøde, som ikke var medlem af folkekirken. Det vælges dog også til tider i tilfælde, hvor afdøde var medlem. Her vil det typisk være med baggrund i afdødes udtrykte ønske om en borgerlig begravelse eller de pårørendes vurdering af, at afdødes medlemskab af folkekirken ikke var udtryk for en tilknytning til kirken.

I alle tilfælde vælges efter bedste overbevisning ud fra, hvad afdøde havde ønsket.

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration
Aurehøjvej 5B, 1
2900 Hellerup

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram