Borgerlig begravelse - ikke medlem af folkekirken

Borgerlig begravelse - Danbegravelse kan hjælpe med at arrangere en borgerlig begravelse i Danmark. Ring 72 30 20 91 for samtale eller bestil begravelse online her.

Hvad er en borgerlig begravelse?

Den borgerlige begravelse er kort fortalt en begravelse, hvor der ikke deltager en præst. En borgerlig begravelse dækker både over kistebegravelsebisættelsespredning af aske over havet eller ved senere overførsel til udlandet. Der findes ikke nogen krav og retningslinjer andet end almindelig sømmelighed.

Borgerlig begravelse i kapel eller andetsteds?

Det er meget almindeligt, at der afholdes en ceremoni, hvilket oftest sker i et kapel ved enten sygehus eller på en kirkegård. Det kan dog sagtens foregå i hjemmet eller andetsteds. Bedemændene ved Danbegravelse er gerne behjælpelig med at finde det rette sted.

Indholdet af en ceremoni er meget individuelt. Nogen afspiller musik, synger sange eller salmer, holder en tale over afdøde, mens andre vælger at samle de pårørende til en stille afsked omkring kisten. Valget er individuelt, men Danbegravelse hjælper gerne. Du kan også se nærmere i vores guide til borgerlig begravelse.

Kun for ikke-medlem af folkekirken?

Den borgerlige begravelse er det typiske valg for afdøde, som ikke var medlem af folkekirken. Det vælges dog også til tider i tilfælde, hvor afdøde var medlem. Her vil det typisk være med baggrund i afdødes udtrykte ønske om den borgerlige begravelse eller de pårørendes vurdering af, at afdødes medlemskab af folkekirken ikke var udtryk for en tilknytning til kirken.

I alle tilfælde vælges efter bedste overbevisning ud fra, hvad afdøde havde ønsket.

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED

Bestil begravelse

Beregn og bestil
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Adresse

Hovedkontor og administration
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse