Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Kirkelig begravelse - medlem af folkekirken

Danbegravelse hjælper gerne med at arrangere en kirkelig begravelse i Danmark. Du kan enten ringe 72 30 20 91 for samtale eller bestille begravelse online her.

Hvad er en kirkelig begravelse?

Den kirkelige begravelse er hvor der afholdes en højtidelighed med deltagelse af en præst. Der kan både være tale om begravelse i kistebisættelse i urne eller askespredning over havet. Uanset hvilken type er jordpåkastelsen det centrale element ved den kirkelige højtidelighed.

Kirkelig begravelse i kirke eller kapel

Oftest vil højtideligheden blive afholdt i en kirke. Det er dog også helt almindeligt, at det sker i et kapel på kirkegården eller på hospitalskapellet. Danbegravelse hjælper gerne med at få fastlagt tidspunkt med rette kapel eller kirke.

Pårørende har normalt en samtale med præsten, hvor salmer vælges og præsten får oplysninger om afdøde, som kan danne baggrund for højtideligheden. Danbegravelse er gerne behjælpelige med at formidle kontakten og koordinerer ligeledes gerne tidspunkt for højtideligheden med præsten.

Kun for medlem af folkekirken?

Er afdøde medlem af folkekirken anses det oftest for, at afdøde har ønsket en kirkelig begravelse. I visse tilfælde vælges dog alligevel en borgerlig ceremoni. Hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken holdes kun i få tilfælde en kirkelig højtidelighed. Det vil her oftest være med baggrund i de pårørendes ønske og tilknytning til folkekirken.

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED

Bestil begravelse

Beregn og bestil
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Adresse

Hovedkontor og administration
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse