Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Bisættelse

Danbegravelse hjælper dig med at få arrangeret alle typer af bisættelse – både med og uden ceremoni i Danmark. Ring blot på 72 30 20 91 for samtale eller bestil nemt online her.

Hvad er en bisættelse?

En bisættelse er en begravelsestype, hvor kisten brændes/kremeres på et krematorie før end urnen med asken nedsættes i et gravsted på kirkegården, spredes over havet eller evt. overføres til udlandet.

Idag er det blevet det mest populære valg og denne begravelsesform vælges idag i ca. 70% af tilfældene og endda i Danmarks større byområder af op imod 90%.

Højtidelighed ved bisættelse

Bisættelse ses i sammenhæng med alle typer af højtidelighed – det gælder både kirkelig ceremoni, borgerlig ceremoni eller helt uden, at der afholdes en ceremoni. Uanset hvad der måtte ønskes hjælper Danbegravelse med at få arrangeret lige det du har behov for.

Gravsted, kiste og urne ved bisættelse

Mulighederne for valg af gravsted er forskellige fra den ene kirkegård til den anden. Typisk vælges dog mellem et urnegravsted, som er et fysisk afgrænset gravsted eller urnefællesgrav med eller uden markering i form af plænesten af urnens placering i fællesgraven. Urnefællesgrav uden markering omtales også ofte som “de ukendtes grav” eller “askefællesgraven”. En urne kan også nedsættes i et kistegravsted, hvis man for eksempel har et familiegravsted.

Ved bisættelse bruges typisk en kremeringkiste og efter kremeringen en urne til asken. Se udvalg af kister her og udvalg af urner her.

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram