Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Begravelse uden ceremoni

Danbegravelse hjælper dig gerne med at få håndteret og arrangeret en begravelse uden ceremoni i Danmark. Ring enten på 72 30 20 91 for samtale eller bestil begravelse online her.

Hvordan foregår en begravelse uden ceremoni?

Begravelsen uden ceremoni vil sige, at man hverken vælger at lave en kirkelig eller borgerlig højtidelighed. I stedet har begravelsen primært en praktisk karakter, hvor afdøde lægges i kisten og køres direkte med rustvognen til krematorium ved bisættelse eller kirkegården til nedsættelse i gravsted ved kistebegravelse. Det kan altså både være en kistebegravelse, en bisættelse eller askespredning.

Selvom der ikke ønskes en ceremoni kan der sagtens tages en lille afsked med afdøde i kisten i forbindelse med kisteilægningen.

Hvem kan vælge begravelsen uden ceremoni?

Det er typisk afdøde, der ikke var medlem af folkekirken, hvor dette vælges. Det kan dog også gøres sådan for medlemmer af folkekirken, hvis det var afdødes ønske, da medlemskab af folkekirken ellers normalt anses for et ønske om kirkelig højtidelighed.

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED

Bestil begravelse

Beregn og bestil
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Adresse

Hovedkontor og administration
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse