Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Bedemand i 

Holte

- konkurrencedygtig pris uden kompromis med hverken service eller kvalitet.

Føles det hele helt uoverskueligt? Som bedemand i Holte hjælper vi dig med alt det praktiske - herunder begravelse, bisættelse og askespredning. Hos Danbegravelse går vi meget op i, at du føler dig tryg gennem hele forløbet.

Danbegravelse er som bedemand op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Holte.

Hvad koster en begravelse?

Når du står over for en tid med sorg og tab, er det vigtigt at have en bedemand, der kan hjælpe dig igennem processen med respekt, værdighed og professionalisme.

Hos Danbegravelse forstår vi, hvor vigtigt det er at kunne stole på en bedemand i en sådan følelsesmæssig tid. Vores dedikerede og erfarne bedemænd i Holte er her for at støtte og vejlede dig på alle trin af begravelsesprocessen.

Start prisberegneren og spar penge på begravelse, bisættelse og askespredning

Danbegravelse står klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for en bedemand i Holte eller omegn. Det er uanset om det er begravelse, bisættelse eller askespredning over havet. Vi hjælper uanset om du ønsker en kirkelig ceremoni, en borgerlig ceremoni eller måske der ikke skal være en ceremoni.

Hos os vil du opleve god service, høj kvalitet og til en billig pris. Faktisk får du mulighed for at spare op til 40% i forhold til prisen ved en traditionel bedemandsforretning.

Vi er behjælpelige og ønsker at du får en god og tryg oplevelse, så vi som bedemand i Holte kan sikre at afdødes og dine ønsker opfyldes.

I en svær og uvant situation fik vi af Danbegravelse en venlig og professionel hjælp, som gjorde det let og trygt for os at være i. Tak for hjælpen og tålmodigheden.

Straten, Frederiksberg - 26.01.2024

Helt igennem godt.

Malling, Fredensborg - 30.01.2024

Det er nu anden gang at jeg benytter Danbegravelse og det kan varmt anbefales.

Stender, Hvidovre - 05.02.2024

Prisberegner

START PRISBEREGNEREN OG SPAR PENGE

Kirkelig begravelse i Holte

Hvis der ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse vil man kunne finde Holte Kirke, Gammel Holte Kirke eller Søllerød Kirke der ligger smukt og i direkte forbindelse med Søllerød Kirkegård.

Der er som udgangspunkt afdødes bopæl der afgør hvilken kirke, som man har tilhør til. Er man i tvivl om hvilket sogn man tilhører, kan dette tjekkes på sogn.dk. Andre faktorer som tidligere bopæl og eller nær familie i et andet sogn kan dog også give tilhør. Du er velkommen til at vejlede dig herom hos Danbegravelse. Som bedemand i Holte, vil Danbegravelse kunne løse de praktiske og administrative opgaver, der måtte forekomme.

Borgerlig begravelse i Holte

Er afdøde ikke medlem af folkekirken eller ønskes der af anden årsag en borgerlig begravelse eller bisættelse i Holte, vil en sådan typisk foregå fra et kapel. Der er ikke nogen aktive kapeller i Holte, der benyttes til dette. I stedet vil det typisk foregår fra et af kirkegårdskapellerne i Kgs. Lyngby, Sorgenfri eller måske fra Bispebjerg, hvor der ligeledes forefindes krematorium. Befinder afdøde sig på et nærliggende hospital er der normalt også mulighed for at benytte hospitalskapellet.

Har du brug for vejledning til at vælge det bedste sted for Jer, så tag endelig kontakt til os.

Begravelse, Bisættelse og Askespredning

Begravelse, bisættelse eller askespredning – hvad er forskellen på de forskellige løsninger. 

Kendetegnet ved en begravelse ses ved, at den slutter på kirkegården, hvor kisten sænkes i gravstedet. Ved en bisættelse kremeres (brændes) kisten i stedet og asken hældes på en urne. Urnen kan herefter sænkes i et gravsted eller fællesgrav på kirkegården. Det er ligeledes muligt at få asken spredt ud over havet, hvis det har været ønsket af afdøde.

Danbegravelse, som din bedemand i Holte, vil sikre al tilladelse heromkring hvis det ønskes. Vi vil være behjælpelige, da du som pårørende derved undgår at skulle tage dig af de praktiske ting. 

Bestil din bedemand i Holte

Vi ønsker at du føler dig tryg gennem hele processen, da vi håndterer alt på rette vis. Du vil i processen holdes opdateret løbende, og vi fremsender en detaljeret aftalebekræftelse samt plan til dig. 

Det er helt op til dig hvordan koordineringen og bestillingen af ydelserne skal ske. De kan foregå på følgende måder: 

  • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72 30 20 91, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
  • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72 30 20 91 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
  • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Med Danbegravelse, som din bedemand i Holte, er du i trygge rammer og kan forvente en nærværende og professionel service. 

Vi fungerer uden fysisk bedemandsforretning i Holte og alle andre steder. Herved opnår vi en stor besparelse, som vi kan give videre til dig i form af en billig pris på begravelse og bisættelse. Dette er uden at de går ud over den service og kvalitet, som vi prioriterer skal være i top.

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Holte, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Holte nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72 30 20 91 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand i Holte.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.
Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Ring til os
Har du allerede oprettet din sidste vilje?
Log ind og for at se eller ændre 
Din Sidste Vilje her

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED

Bestil begravelse

Beregn og bestil
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Adresse

Hovedkontor og administration
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse