Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

København

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Er en af dine kære gået bort og har du dermed behov for en bedemand i København?

Så tag kontakt til de erfarne bedemænd ved Danbegravelse.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i København.

Danbegravelses bedemænd i København kan hjælpe dig med alle typer af begravelser: Bisættelse, jordbegravelse, askespredning over havet.

Vi hjælper med at arrangere uanset om det skal være en kirkelig begravelse, en borgerlig begravelse eller hvis der slet ikke skal være nogen ceremoni.

Det er dine og afdødes ønsker, der er i fokus hos os.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i København

Bedemand i København - Marmorkirken

Marmorkirken - Frederiks Kirke

Hvis der ønskes en kirkelig bisættelse eller begravelse i København, er der hele 70 kirker i Den Danske Folkekirkes regi i Københavns Kommune. De mest kendte og ikoniske af disse kunne være:

  • Grundtvigs Kirke – Opført i 1940 til ære for teologen og digteren N. F. S. Grundtvig.
  • Domkirken / Vor Frue Kirke – Kirken hvor flere danske konger er kronet og hvor Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary blev gift i 2004.
  • Vor Frelsers Kirke – Med det ikoniske tårn og spir, hvor du af den udvendige trappe kan komme op og klappe den gyldne kugle på toppen.
  • Marmorkirken / Frederiks Kirke – Den markante kirke beklædt i marmor og med Skandinaviens største kirkekuppel med et spænd på 31m.

Foruden disse kirker er der mange andre smukke kirker. Som bedemand i København kan Danbegravelse hjælpe uanset hvilken, der måtte ønskes. En kirkelig begravelse forudsætter normalvist, at den afdøde var medlem af Folkekirken. Tilknytning til den enkelte kirke sker primært ud fra afdødes adresse. Er du i tvivl om hvilken kirke afdøde hører til? Så kan du slå adressen op på Sogn.dk og finde svaret. Det hjælper vi naturligvis også gerne med at afklare. Der kan også være andre forhold, der kan give tilknytning til en kirke end adressen. Blot tag kontakt til Danbegravelse, så hjælper vi med kontakt til det rette sted.

Begravelse i København fra kapel

Bedemand i København - Bispebjerg Søndre Kapel

Bispebjerg Søndre Kapel

Ønskes det, at en bisættelse eller begravelse i København skal foregå fra et kapel, er der ligeledes mange muligheder for dette. Er dødsdaldet sket på en af Københavns Hospitaler er det muligt at afholde en ceremoni på det tilhørende hospitalskapel. Det kan både være Rigshospitalets Kapel, Amager Hospitalskapel, Bispebjerg Hospitalskapel eller hvis det måtte være i en af nabokommunernes hospitalskapeller.

Der er ligeledes en række kirkegårdskapeller der kan benyttes til bisættelse eller begravelse i København.

Uanset hvad dit ønske måtte være, så hjælper og koordinerer Danbegravelses bedemænd i København med det ønskede sted.

Kremering, kirkegård og askespredning i København

Bedemand i København - Assistens Kirkegård

Assistens Kirkegård - Poppelalléen

I Københavns Kommune er 2 krematorier. Bispebjerg Krematorium i København NV og Sundby Krematorium på Amager. Desuden er der krematorier i nogen af nabokommunerne til København. Som bedemand i København har Danbegravelse adgang til alle krematorierne.

I selve Københavns Kommune er der 8 kirkegårde. Disse er Bispebjerg Kirkegård, Assistens Kirkegård, Sundby Kirkegård, Vor Frelsers Kirkegård, Garnisons Kirkegård, Brønshøj Kirkegård, Vestre Kirkegård og Holmens Kirkegård. Kirkegårdene er tilgængelige for alle til urnenedsættelse og begravelse uanset bopæl og medlemskab af Folkekirken.

Bisættelse med efterfølgende askespredning er ligeledes blevet poulært. Med Københavns skønne beliggenhed til Øresund er det naturligvis også en god mulighed såfremt det har været afdødes ønske.

Danbegravelse som din bedemand i København

Når du beder Danbegravelse være din bedemand i København, så er dig der beslutter, hvordan du ønsker bestillingen skal foregå. Vælg frit imellem:

  • Telefonisk bestilling på telefon 72 30 20 91 – så er vi klar til en grundig samtale når det passer dig.
  • Hjemmebesøg på sted du ønsker – Ring blot 72 30 20 91, så aftaler vi tid og sted for en fysisk samtale.
  • Online bestilling via vores prisberegner – så kontakter vi dig efterfølgende for at besvare dine eventuelle spørgsmål.

Danbegravelse fungerer uden fysisk bedemandsforretning i København eller nogen andre steder. Vi har prioriteret kun at have udgifter til de ting, der kan medvirke til at skabe den bedst mulige afsked. Her prioriterer vi at have dygtige og engagerede bedemænd i København, der går langt for at skabe den mindeværdige afsked, som I måtte ønske. På den måde kan vi sørge for bisættelser og begravelser til en billig pris men fortsat med kvalitet og service af højeste niveau. Læs blot hvad andre pårørende har udtalt om Danbegravelse som bedemand i København.

Hvad koster en begravelse i København?

Prisen for bedemand i København og de ydelser, der relaterer sig hertil kan naturligvis svinge med de ønsker, der er til begravelsen eller bisættelsen. Vi har valgt at lave nogle simple basispakker til billig pris. Til disse kan du foretage de tilvalg, som du ønsker, eller som du har behov for. På den måde får du lige den ønskede afsked.

Hos Danbegravelses bedemænd i København er du altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud. Blot kontakt os på telefon 72 30 20 91. Vores komplette prisliste er også altid tilgængelig her på hjemmesiden. Desuden har vi lavet en online prisberegner, hvor du kan indtaste dine ønsker og se prisen på bedemand i København.

Gode råd

Det kan være svært, at bevare det store overblik efter et dødsfald, og det er ikke unormalt at stille mange spørgsmål. Vi har lavet en huskeliste, hvor vi fortæller om alle de praktiske ting og giver gode råd efter et dødsfald.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram