Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Hillerød

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Når du har fået behov for en bedemand i Hillerød, så står vi hos Danbegravelse klar til at hjælpe.

Vi kan hjælpe uanset om du har ønske om bisættelse eller begravelse i Hillerød og vi hjælper også uanset om der skal planlægges en kirkelig ceremoni, en borgerlig ceremoni eller ingen ceremoni.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Hillerød.

Med Danbegravelse som bedemand i Hillerød tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov. Blot tag kontakt til os.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Hillerød

Bedemand i Hillerød - Hillerød Kirke

Hillerød Kirke

Hvis afdøde var medlem af folkekirken og der dermed ønskes en kirkelig bisættelse eller begravelse i Hillerød, så er der hele 15 kirker i kommunen: Alsønderup Kirke, Frederiksborg Slotskirke, Gadevang Kirke, Grønnevang Kirke, Gørløse Kirke, Hillerød Kirke, Lille Lyngby Kirke, Nødebo Kirke, Nørre Herlev Kirke, Præstevang Kirke, Skævinge Kirke, Strø Kirke, Tjæreby Kirke, Ullerød Kirke og Uvelse Kirke.

Som udgangspunkt er det afdødes bopælsadresse, der definerer hvilken kirke, afdøde har tilhør til. Det er muligt at lave et opslag af dette på sogn.dk. Faktorer som tidligere bopæl, nær familie i andet sogn, afdøde familiemedlemmer på en kirkegård og lignende kan dog også skabe tilhør til en anden kirke. Med os som din bedemand i Hillerød hjælper vi med kontakt til det ønskede og rette sted.

Begravelse i Hillerød fra kapel

Bedemand i Hillerød - Skansekapellet

Skansekapellet

I Hillerød er der ligeledes gode muligheder for at bisættelsen eller begravelsen kan foregå fra et kapel. Er dødsfaldet sket på Hillerød Hospital er der mulighed for, at det kan foregå i Hillerød Hospitals Kapel.

Der er desuden 2 kirkegårdskapeller. Her er tale om Skansekapellet og Nyhuse Kapel. Særligt Skansekapellet er hyppigt benyttet og ligger i direkte forbindelse med Hillerød Krematorium.

Som bedemand i Hillerød hjælper vi uanset hvor, du ønsker, afskeden skal foregå fra.

Kremering, kirkegård og askespredning i Hillerød

Bedemand i Hillerød - Nyhuse Kirkegård

Nyhuse Kirkegård

Hillerød Kommune bestyrer 3 kirkegårde. Her er tale om Skansekirkegården, Hillerød Kirkegård og Nyhuse Kirkegård. Foruden de kommunalt styrede kirkegårde er der ved adskillige af kirkerne en til kirken tilknyttet kirkegård. Der er således mange muligheder for valg af kirkegård, ligesom de fleste kirkegårde rummer et bredt udvalg af gravstedstyper.

Der er voksende interesse for at afdødes aske spredes over havet. Dette er også en mulighed, vi som bedemand i Hillerød kan hjælpe med. Det er dog vigtigt at holde sig for øje, at der ikke må spredes aske over områdets søer, men at det skal ske over havet eller en større fjord.

Kremering vil typisk ske på Hillerød Krematorium. Hillerød Krematorium er beliggende på Skansekirkegården i umiddelbar forbindelse med Skansekapellet.

Danbegravelse som din bedemand i Hillerød

Med Danbegravelse som din bedemand i Hillerød kan du frit vælge hvordan samtale og koordinering af afskeden skal foregå.

  • Bestil bedemanden online ved at benytte vores prisberegner. Så ser vi din bestilling igennem og kontakter dig med bekræftelse og svar på evt. spørgsmål.
  • Få en samtale med en bedemand med det samme over telefonen ved at ringe 72 30 20 91. Du modtager efterfølgende en detaljeret aftalebekræftelse, så vi er sikre på at alt foregår som ønsket.
  • Få bedemanden på besøg. Ring 72 30 20 91 for aftale om tid og sted. Så kommer vi og tager en snak ansigt til ansigt.

Uanset dit valg står vi som bedemand i Hillerød inde for en kompetent og nærværende rådgivning, der tager udgangspunkt i dine og afdødes ønsker for en smuk og mindeværdig afsked. Danbegravelse fungerer uden at have fysisk bedemandsforretning i Hillerød eller andre steder. Ved at spare den unødvendige husleje kan vi i stedet sikre en billigere begravelse eller bisættelse med høj kvalitet og god service.

Hvad koster en begravelse i Hillerød?

Prisen på bedemand i Hillerød ved Danbegravelse kan variere med de ønsker du har. Vi har forsøgt at gøre priserne gennemskuelige ved altid at tage udgangspunkt i en af vore billige basispakker, hvortil du kan foretage lige de tilvalg, som du måtte ønske eller have behov for.

Foretrækker du at få hjælp til at få beregnet prisen på begravelse eller bisættelse, så kontakter du os blot på telefon 72 30 20 91. Så beregner vi prisen ganske uforpligtende ud fra dine ønsker. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner eller kigge nærmere på de forskellige ydelser og priser i vores komplette prisliste.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram