Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Glostrup

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Hvis du har fået brug for en bedemand i Glostrup efter dødsfald blandt en af dine kære, så tag kontakt til Danbegravelse.

Vi står klar til at hjælpe dig med at arrangere den bisættelse, askespredning eller begravelse i Glostrup, som du måtte ønske.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Glostrup.

Vi kan hjælpe uanset typen af begravelse, uanset om der skal være kirkelig eller borgerlig ceremoni, og uanset om der eventuelt slet ikke er ønske om nogen ceremoni.

Med Danbegravelse som din bedemand i Glostrup tager vi udgangspunkt i dig og afdøde og hjælper derudfra til at skabe den mindeværdige afsked, der passer til Jer.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Glostrup

Bedemand i Glostrup - Glostrup Kirke

Glostrup Kirke

Hvis der er ønske om en kirkelig bisættelse eller begravelse i Glostrup, så er der 2 kirker:

  • Glostrup Kirke – Den gamle middelalderkirke, der er opført i det 12. århundrede.
  • Østervangkirken – Glostrups nyere kirke fra 1970, der er den første rundkirke i Danmark siden middelalderen.

Danbegravelses bedemænd i Glostrup kan hjælpe med at arrangere begravelsesceremoni uanset fra hvilken kirke det ønskes. Tilhørsforhold til den enkelte kirke afgøres normalvist af afdødes bopælsadresse og kan slås op på sogn.dk. Både Glostrup Kirke og Østervangkirken er en del af Glostrup Sogn, så hører afdøde til sognet, kan der vælges frit mellem kirkerne. Der kan også være andre former for tilknytning end bopæl. Som bedemand i Glostrup hjælper vi med kontakt til den kirke i føler Jer tilknyttet til – også selvom det er en kirke udenfor Glostrup.

Begravelse i Glostrup fra kapel

Bedemand i Glostrup - Glostrup Krematoriekapel

Glostrup Krematoriekapel

I Glostrup er der 2 kapeller:

  • Glostrup Hospitalskapel – Her er det muligt at afholde ceremoni for den afdøde uanset trosretning og medlemskab af Den Danske Folkekirke. Det er dog forudsat, at dødsfaldet er sket på hospitalet.
  • Glostrup Krematoriekapel – Kapellet der ligger på Nordre Kirkegård i forbindelse med krematoriet. Her er ligeledes mulighed for afholdelse af ceremoni uanset medlemskab af Folkekirken.

Når du vælger Danbegravelse hjælper vi med at arrangere med det kapel, som du måtte ønske. Ønsker du, at det skal foregå fra et andet kapel i en af de nærliggende byer, kan vi ligeledes hjælpe her. Danbegravelses bedemand i Glostrup har adgang til alle nærområdets kapeller.

Kremering, kirkegård og askespredning i Glostrup

Bedemand i Glostrup - Nordre Kirkegård

Nordre Kirkegård

Til brug for urnenedsættelse og begravelse i Glostrup er der 2 kirkegårde lokalt. Søndre Kirkegård, der ligger ved Glostrup Kirke samt Nordre Kirkegård, der ligger sammen med krematoriet og kapellet. På begge kirkegårde er der mulighed for et stort udvalg af gravstedstyper. Dog forefindes den ukendte urnefællesgrav kun på Nordre Kirkegård. Det vil også være muligt at benytte en kirkegård udenfor Glostrup. Begge kirkegårde kan benyttes af afdøde af alle trosretninger.

På Nordre Kirkegård ligger Glostrup Krematorium. For afdøde i Glostrup, der skal bisættes, anvendes derfor i de fleste tilfælde Glostrup krematorium til kremeringen. Som bedemand i Glostrup har Danbegravelse fast adgang hertil.

Har den afdøde ønsket at få sin aske spredt over havet i stedet for at få urnen nedsat på en kirkegård, så hjælper Danbegravelse med at få begravelsesmyndighedens accept af dette.

Danbegravelse som din bedemand i Glostrup

Når I vælger Danbegravelse som Jeres bedemand i Glostrup, så foregår bestillingen på Jeres præmisser. I vælger selv, på hvilken måde I ønsker kontakten og bestillingen skal foregå:

  • Kontakt os på telefon 72 30 20 91 for en telefonisk samtale med det samme efterfulgt af en skriftlig aftalebekræftelse
  • Ring på 72 30 20 91 for at træffe aftale om et hjemmebesøg. Vi kommer til dig og tage en snak om ønskerne til begravelsen eller bisættelsen.
  • Bestil begravelse online ved at benytte prisberegneren. Du taster i eget tempo dine ønsker og vi kontakter dig efterfølgende med svar på spørgsmål og bekræftelse.

Danbegravelse er er bedemand i Glostrup uden fysiske forretningssteder. Ved at spare de store omkostninger til husleje mv. kan vi i stedet hjælpe dig til en billig begravelse i Glostrup, uden at det går ud over hverken service eller kvalitet. Den mindeværdige afsked skabes efter vores opfattelse ikke i en fysisk forretning, men i stedet af en dygtige og dedikerede bedemænd i Glostrup, der sætter en ære i, at skabe den rette afsked med udgangspunkt I Jeres ønsker.

Hvad koster en begravelse i Glostrup?

Prisen på en begravelse i Glostrup med os som bedemand afhænger af de ønsker, du har til, hvordan begravelsen eller bisættelsen skal foregå. Vi tager udgangspunkt i vores billige basispakker. Disse kan så tilpasses med de tilvalg som du ønsker eller har behov for, så din afsked bliver lige som ønsket.

Vil du gerne have vores hjælp til at lave en uforpligtende beregning på prisen på begravelse eller bisættelse, så blot ring til os på telefon 72 30 20 91. Du kan også selv her på hjemmesiden se vores prisliste. Alternativt har vi også lavet en online prisberegner, hvor du kan indtaste dine ønsker og se prisen. Tøv ikke med at tage kontakt til Danbegravelse som bedemand i Glostrup.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram