Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Virum

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Uanset hvilken til hvilken type af begravelse, som du har fået behov for en bedemand i Virum til, så kan Danbegravelse hjælpe.

Danbegravelse hjælper uanset om du ønsker bisættelse, begravelse eller om der skal ske askespredning over havet.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Virum.

Danbegravelses bedemænd i Virum kan også arrangere den ønskede afsked uanset om den skal være med kirkelig ceremoni, borgerlig ceremoni eller om der eventuelt ikke er ønske om nogen ceremoni.

Blot tag kontakt, så drøfter vi dine og afdødes ønsker.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Virum

Bedemand i Virum - Virum Kirke

Virum Kirke

Såfremt det måtte ønske at bisættelse eller begravelse i Virum foregår fra en kirke er der lokalt beliggende 2 kirker.

  • Virum Kirke – Kirken der blev indviet i 1940. Kirkens arkitekt Niels Skriver var selv den første, der blev bisat fra kirken.
  • Sorgenfri Kirke – Den nyeste af kirkerne indviet i 1966 og opført med femkantet kirkerum.

Er der ønske om en kirke udenfor Virum kan vi også være behjælpelige i det tilfælde. Hvilken kirke afdøde tilhører afgøres normalt ud fra bopælsadresse. Dette kan du lave et opslag af på sogn.dk. Der kan dog også være andre forhold end adresse, der kan give tilknytning. Som bedemand i Virum hjælper Danbegravelse med at koordinere med den ønskede kirke.

Begravelse i Virum fra kapel

Bedemand i Virum - Sorgenfri Kirkegårds Kapel

Sorgenfri Kirkegårds Kapel

Foretrækker du eller har afdøde selv ønsket, at afskeden skal foregå fra et kapel, så er den mest nærliggende af disse Sorgenfri Kirkegårds Kapel. Dette kan benyttes uanset om afdøde var medlem af den Danske Folkekirke eller ej. Andre nærliggende kapeller, der selvfølgelig også er en mulighed kunne være Lyngby Parkkirkegårds Kapel, Mariebjerg Kirkegårds Kapel eller Bispebjerg Søndre Kapel.

Uanset dit ønske kan Danbegravelses bedemand i Virum hjælpe med at arrangere dit foretrukne kapel.

Hvis dødsfaldet er sket på et hospital, kan hospitalskapellet på det pågældende hospital ligeledes anvendes til en afskedsceremoni.

Kremering, kirkegård og askespredning i Virum

Bedemand i Virum - Sorgenfri Kirkegård

Sorgenfri Kirkegård

Den mest nærliggende kirkegård i forhold til Virum er Sorgenfri Kirkegård, der rummer et stort udvalg af gravstedtyper. Dog forefindes der ikke en ukendt urnefællesgrav. Hvis dette er ønsket, er Lyngby Parkkirkegård i stedet for et godt bud. Har du andre ønsker kan disse selvfølgelig også opfyldes med os som din bedemand i Virum.

Det er ikke nødvendigvis ønsket, at der skal ske begravelse eller urnenedsættelse på en kirkegård. Flere og flere har i stedet ønsket om at asken spredes over havet. Her siger lovgivningen, at det skal ske over åbent hav eller større fjorde, hvilket betyder at det desværre ikke er tilladt at gøre over for eksempel Furesø.

Det nærmeste krematorium i forhold til Virum er Bispebjerg Krematorium, der er beliggende i København NV. Ved bisættelser anvendes derfor oftest dette krematorium. Danbegravelses bedemænd i Virum har dog adgang til alle de øvrige krematorier i og omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvis du har en særlig præference.

Danbegravelse som din bedemand i Virum

Vælger du Danbegravelse som bedemand i Virum, vælger du også selv, hvordan aftalen om afskeden skal foregå. Du vælger frit mellem disse metoder:

  • Telefonisk bestilling – ring 72 30 20 91, så tager vi en grundig snak med det samme via telefonen og bekræfter efterfølgende alle aftaler skriftligt.
  • Online bestilling af bedemand i Virum – Benyt prisberegneren på hjemmesiden til bestilling af dine ønsker. Vi kontakter dig efterfølgende med svar på eventuelle spørgsmål og går i gang med at koordinere den ønskede afsked.
  • Få et hjemmebesøg – Kontakt os på telefon 72 30 20 91, så aftaler vi hvor og hvornår vi mødes til en samtale om den afsked I ønsker.

Uanset hvilken metode du foretrækker, så hjælper vi som bedemand i Virum med at træffe alle de aftaler, der skal til for at bisættelsen eller begravelsen kan blive som ønsket. Danbegravelse har ikke nogen fysisk bedemandsforretning i Virum eller andre steder. Vi prioriterer udelukkende at have omkostninger til ting, som aktivt bidrager til en mindeværdig afsked. Det mener vi ikke en fysisk forretning gør. Vi vil hellere benytte den betydelige besparelse vi kan opnå her til at give dig en billig pris på bedemandens ydelser. Den smukke afsked skaber vi ved, at vi som bedemand i Virum lytter til og arbejder for lige præcis dine ønsker med en professionel og engageret tilgang.

Hvad koster en begravelse i Virum

Prisen på en begravelse eller bisættelse afgøres i sidste ende af de ønsker der er til afskeden. Vi har lavet forskellige basispakker, der dækker de mest typiske behov. Til disse kan du så lave præcis de tilvalg som du ønsker. På den måde for du på overskuelig vis den bisættelse eller begravelse i Virum, som du ønsker.

Er du ikke sikker på hvad din pris på begravelse bliver, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 20 91. Vi laver gerne en uforpligtende beregning ud fra dine ønsker. Du kan også benytte vores online prisberegner eller se nærmere på de forskellige ydelser i vores prisliste.

Vi ser frem til at hjælpe dig som bedemand i Virum.

Dette siger de pårørende

Det er vigtigt, at du føler dig tryg fra start til slut, hvorfor vi sætter dig i fokus. Vi bruger meget tid på vores tilbagemeldinger fra de pårørende, da vi derigennem hele tiden kan optimere og blive bedre.

Læs alle skriv fra de pårørende her

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram