Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Viborg

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Har du fået brug for en bedemand i Viborg? Så står Danbegravelse klar til at hjælpe med en mindeværdig afsked.

Danbegravelses bedemænd i Viborg kan hjælpe uanset om dit ønske er en begravelse, en bisættelse eller asken skal spredes over havet.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Viborg.

Vi hjælper ligeledes uanset, om der skal være en kirkelig ceremoni, en borgerlig ceremoni eller om det er uden ceremoni.

Med Danbegravelse som bedemand i Viborg tager vi udgangspunkt i dine og afdødes ønsker og får derudfra skabt den afsked, som passer til Jer.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Viborg

Bedemand i Viborg - Viborg Domkirke

Viborg Domkirke

Når der skal planlægges kirkelig bisættelse eller begravelse i Viborg er der et stort antal kirker. I selve Viborg (postnr.) er 17 kirker. Hertil kommer yderligere 51 kirker i Viborg kommune.

Danbegravelse kan hjælpe med bisættelse og begravelse i Viborg fra alle kirkerne. Her er blot et lille udpluk af de mange kirker:

  • Viborg Domkirke – Den mest kendte og markante af kirkerne og formentlig verdens største granitkirke.
  • Asmild Kirke – en af landets ældste kirker opført omkring år 1090 og dermed forud for domkirken.
  • Houlkær Kirke – en nyere og mere moderne kirke indviet i 1992.
  • Vestervang Kirke – Ligeledes en lidt nyere kirke indviet i 1969, der fulgte efter udbygningen af området

Det er som hovedregel afdødes adresse, der afgør hvilken kirke, der er tilhør til. Det er muligt at slå adressen op på sogn.dk og dermed finde den kirke adressen hører til. Der kan udover adressen være andre faktorer, der giver tilhørsforhold til en anden kirke. Som bedemand i Viborg hjælper Danbegravelse med kontakt og koordinering med den rette og ønskede kirke.

 

Begravelse i Viborg fra kapel

Bedemand i Viborg - Viborg Kirkegård og kapel

Viborg Kirkegård og kapel

Er ønsket en bisættelse eller begravelse i Viborg fra et kapel er der 2 oplagte muligheder i selve Viborg.

Kapellet på Regionshospitalet Viborg kan benyttes til både kirkelige og borgerlige ceremonier og rummer plads til op til 80 personer.

En anden populær mulighed er Viborg Kirkegårdskapel på Viborg Kirkegård. Her er et lille kapel (15 siddepladser) og et stort kapel (168 siddepladser), som kan benyttes både til borgerlige og kirkelige ceremonier. Som bedemand i Viborg har Danbegravelse adgang til at booke tider i kapellet online.

 

Kremering, kirkegård og askespredning i Viborg

Bedemand i Viborg - Sandstenspyramiden på Viborg Kirkegård

Sandstenspyramiden på Viborg Kirkegård

I selve Viborg er Viborg Kirkegård og Asmild Kirkegård med et bredt udvalg af gravstedstyper til både urnenedsættelse og jordfæstelse af kiste. Her foruden er de mange kirkegårde, der ligger tilknyttet til de mange landsbykirker i og omkring Viborg og spredt udover hele kommunen. Uanset dit ønske til kirkegård er vi klar til at hjælpe.

Har afdøde ønsket at få sin aske spredt over havet er Danbegravelses bedemænd i Viborg klar til at hjælpe med godkendelser og accept hos begravelsesmyndigheden, så dette ønske kan opfyldes.

Der er ikke noget krematorium i Viborg. I stedet benyttes typisk et af de nærliggende krematorier i Silkeborg, Randers eller Holstebro.

 

Danbegravelse som din bedemand i Viborg

Med Danbegravelse som bedemand i Viborg er det dig der beslutter, hvordan du ønsker at bestillingen af som bedemand foregår:

  • Få hjemmebesøg, hvor vi kommer til dig og tager en snak om dine og afdødes ønsker. Blot ring på 72 30 20 91 for aftale om tid og sted.
  • Bestil via telefonen ved at ringe til os på 72 30 20 91. Så tager vi en god snak med det samme og fremsender herfefter en detaljeret aftalebekræftelse, så vi er sikre på, at alle ønsker opfyldes.
  • Bestil bedemand i Viborg online ved at benytte vores prisberegner. Så kan du i ro og mag selv træffe de ønskede valg. Vi ringer bagefter med bekræftelse og afklaring af spørgsmål.

Danbegravelse har valgt ikke at have fysiske bedemandsforretninger i Viborg eller for den sags skyld andre steder. En mindeværdig afsked skabes ikke i en fysisk bedemandsforretning, men af dedikerede og dygtige bedemænd i Viborg. Derfor sparer vi hellere huslejen og bruger i stedet besparelsen til, at du kan få en billig pris på bedemandens ydelser, men hvor der fortsat er fokus på en god service og høj kvalitet.

 

Hvad koster en begravelse i Viborg?

Til trods for høj kvalitet og en tilgængelig og engageret service leverer Danbegravelse som bedemand i Viborg billige priser på bedemandens service

Danbegravelse har udviklet en online prisberegner, som kan hjælpe dig med at beregne prisen på den bisættelse eller begravelse du ønsker. Prøv prisberegneren her. Er du i tvivl om hvad din pris bliver eller har du bare spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 20 91. Det er ganske uforpligtende.

Danbegravelse ser frem til at hjælpe dig som bedemand i Viborg.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram