Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Gladsaxe

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Er en af dine kære gået bort og har du dermed behov for en bedemand i Gladsaxe? Så tøv ikke med at række ud efter hjælp fra Danbegravelse.

Vi kan hjælpe med at arrangere bisættelse, askespredning og begravelse i Gladsaxe. Dette uanset om det skal ske i forbindelse med en kirkelig ceremoni, borgerlig ceremoni eller uden ceremoni.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Gladsaxe.

Som bedemand i Gladsaxe tager vi udgangspunkt i afdødes og dine tanker og skaber ad den vej den mindeværdige afsked, der passer for Jer.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Gladsaxe

Bedemand i Gladsaxe - Gladsaxe Kirke

Gladsaxe Kirke

Er der ønske kom en kirkelig bisættelse eller begravelse i Gladsaxe, så er der 8 kirker i kommunen. Disse er Buddinge Kirke, Gladsaxe Kirke, Bagsværd Kirke, Haraldskirken, Mørkhøj Kirke, Stengård Kirke, Søborg Kirke og Søborgmagle Kirke.

Uanset hvilken kirke dit ønske indebærer hjælper vi med at arrangere. Som udgangspunkt er afdødes tilhør til den enkelte kirke defineret ud fra afdødes bopælsadresse. Dette kan du lave opslag af på sogn.dk. Dog kan faktorer som tidligere bopæl, nær familie mv. også give tilknytning til en anden kirke. Med Danbegravelse som din bedemand i Gladsaxe hjælper vi med at koordinere med den ønskede kirke.

Begravelse i Gladsaxe fra kapel

Bedemand i Gladsaxe - Gladsaxe Kirkegårdskapel

Gladsaxe Kirkegårdskapel

Har du ønske om at ceremonien foregår fra et kapel er der mulighed for at dette kan ske fra det hyggelige Gladsaxe Kirkegårdskapel. Dette er beliggende i de dejlige grønne omgivelser midt på Gladsaxe Kirkegård. Her er man velkommen til at tage afsked, uanset hvilken trosretning man bekender sig til.

Befinder afdøde sig på et af nærområdets hospitaler, kan der ligeledes være mulighed for at anvende det til hospitalet tilknyttede kapel. Desuden har nærområdets krematorier ligeledes kapeller tilknyttet, som det er muligt at benytte.

Kremering, kirkegård og askespredning i Gladsaxe

Når urnen skal nedsættes eller kisten jordfæstes er der én kirkegård lokalt i Gladsaxe Kommune. Det er den dejlige Gladsaxe Kirkegård. Gladsaxe Kirkegård rummer et bredt udvalg af gravstedtyper, der kan vælges i mellem, så I får netop det gravsted, der passer til Jeres familie.

Er der ønske om en kirkegård i et andet område kan dette naturligvis også sagtens lade sig gøre. Danbegravelses bedemænd i Gladsaxe hjælper med kontakt til den ønskede kirkegård.

Har afdøde ønsket, at dennes aske skal spredes over havet hjælper Danbegravelse med accepten til dette ved begravelsesmyndigheden.

I selve Gladsaxe er der ikke noget krematorium. I stedet benyttes typisk en af nærområdets krematorier. Dette kunne være Bispebjerg Krematorium, Søndermark Krematorium, Ballerup Krematorium eller Glostrup Krematorium. Som bedemand i Gladsaxe har Danbegravelse adgang til alle disse krematorier.

Danbegravelse som din bedemand i Gladsaxe

Når dit valg er faldet på Danbegravelse som bedemand i Gladsaxe, så bestemmer du hvilken af 3 metoder, du ønsker afskeden skal koordineres og aftales på:

  • Telefonsamtale – Blot tast 72 30 20 91, så er vi klar til at tage snakken med det samme. Det hele bekræftes efterfølgende i en skriftlig aftalebekræftelse.
  • Hjemmebesøg – Kontakt os på telefon 72 30 20 91, så aftaler vi hvor og hvornår, vi drøfter ønskerne ansigt til ansigt.
  • Bestil bedemand i Gladsaxe online – benyt vores online prisberegner og bestilling. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på eventuelle spørgsmål.

Danbegravelse har som bedemand i Gladsaxe valgt at fungere uden at have en fysisk bedemandsforretning. Vi mener ikke, at fysiske lokaler og dermed dyre omkostninger er det, der skaber en mindeværdig afsked. Dette skabes af dygtige bedemænd i Gladsaxe, der tager udgangspunkt i din og afdødes ønsker. Vi sikrer i stedet hellere, at du kan få en billig begravelse eller bisættelse, hvor den høje fokus på kvalitet, service og nærvær er i højsædet.

Hvad koster en begravelse i Gladsaxe?

En mindeværdig og smuk afsked kan sagtens skabes uden at omkostningerne skal løbe løbsk. Hos Danbegravelse tager vi udgangspunkt i en række basispakker til billig pris, der dækker de typiske behov ved en bisættelse eller begravelse i Gladsaxe. Herfra kan du så frit lave tilvalg efter behov og ønsker.

Foruden disse priseksempler kan du også benytte vores online prisberegner eller kigge nærmere på alle de forskellige ydelser i vores komplette prisliste. Du er også altid velkommen til at kontakte os som din bedemand i Gladsaxe for en uforpligtende beregning af prisen på dine ønsker. Blot ring på telefon 72 30 20 91.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram