Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig Bedemand i 

Viby

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Danbegravelse, som bedemand i Viby, er behjælpelige med alt praktisk hvis du har mistet en af dine kære. Vi hjælper dig med en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Viby.

Hvis du har brug for en bedemand i Viby eller omegn vil Danbegravelse hjælpe dig med en kirkelige begravelse, bisættelse eller askespredning. Hos Danbegravelse vægter vi god service højt og ønsker, at give både en god service af høj kvalitet til en billig pris. Du får mulighed for at spare op til 40% i forhold til prisen ved en traditionel bedemandsforretning.

Vi hjælper uanset om der skal være en kirkelig ceremoni for den afdøde, en borgerlig ceremoni eller måske der slet ikke skal være en ceremoni.

Med os som bedemand i Viby er det afdødes og dine ønsker, der skal opfyldes.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Viby

Hvis der ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse i Viby vil det være muligt at finde blandt andet: 

Alle kirkerne hører til hver sit sogn, men alle er i Aarhus Kommune. Det kan være forskelligt hvilket sogn man tilhører, men det er muligt at undersøge inde på sogn.dk. Det vil som udgangspunkt være afdødes bopæl der afgør hvilket sogn man tilhører. 

Der kan være flere ting der spiller en rolle i forhold til hvilket sogn man tilhører. Det kan blandt andet være adresse, forhold til nær familie i sognet, tidligere bopæl eller lignende.

Viby Kirke er opført omkring år 1150 og man har kunne udgrave en kirkegård med skeletter fra år 1100-1200, da kirken muligvis afløste en lille stavkirke i sin tid. Kirkegården der ligger lige ved er gennem årene blevet udvidet.

Fredenskirkens navn er tæt knyttet til Anden Verdenskrig, der sluttede inden kirkens opførsel. Navnet minder om freden på det vestlige plan og fortæller lidt om hvordan kirken ønsker at bringe fred til det enkelte menneske. Kirken indvies i år 1960.

Fredenskirken

Ravnsbjergkirke har placering omkring et lille torv, hvor den ligger yderst så den kan ses på længere afstand. Kirken er moderne og dens ydre er bygget i rødbrune mursten og klinker, hvor dens indre har højt til loft. Udsmykningen der byder på alterbordet med knæfald, lysestager med motiver, altersølvet i messing og prædikestolen udstyret med fire evangelist-symboler er alle med til at give kirken en speciel stemning. 

Ormslev Kirkens vestlige del er bygget af bjergarten frådsten og kampsten, og blev i den sengotiske stil udvidet. 

Ravnsbjergkirken

Begravelse, Bisættelse og Askespredning

Der er forskel på hvorvidt der ønskes en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning, da de alle er forskellige fra hinanden. Vælger man en kirkelig begravelse vil den ende på kirkegården og vælger man en bisættelse vil den ende ved rustvognen. Ved den kirkelig begravelse vil man begrave den afdøde i en kiste på kirkegården og ved bisættelsen vil rustvognen køre til krematoriet, hvor urnen dernæst nedsættes i jorden. 

Ønskes ingen af de løsninger kan man få asken spredt ud over vandet, dog er der praktiske ting at forholde sig til inden dette kan lade sig gøre. Alle de praktiske ting vil Danbegravelse, som bedemand i Viby, sikre al tilladelse til heromkring efter eget ønske. Vi sikrer at du som pårørende får en bedre oplevelse i en svær tid. 

Bestil din bedemand i Viby

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele forløbet. Du vil ligeledes holdes opdateret fra start til slut og vi håndterer alt på rette vis. Der vil være en plan samt en detaljeret aftalebekræftelse, som fremsendes til dig. 

Med Danbegravelse kan du forvente en nærværende og professionel service, hvor det er op til dig hvordan koordineringen og bestillingen af ydelserne skal ske. 

Det kan ske på følgende måder:

  • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72302091, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
  • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72302091 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
  • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Viby, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Viby nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand i Viby.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram