Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

 

Vallensbæk

 

Start prisberegneren og spar penge
Prisberegner

Billig bedemand i Vallensbæk - Uden at gå på kompromis

Hvis du vælger Danbegravelse, som din bedemand i Vallensbæk, kan vi hjælper med en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning. Vi kan også hjælpe med alt det praktiske, der tit ender med at fylde alt for meget.

Vores vigtigste opgave er at sørge for, at du kan føle dig tryg gennem hele forløbet. På den måde kommer du til at kunne tage den bedst mulige afsked med din kære. Trods vores store fokus på kvalitet og service giver vi dig mulighed for at spare op til 40% ved at vælge os som din bedemand frem for en traditionel bedemandsforretning, da vi ikke har et fysisk kontor i Vallensbæk. 

De to kirker i Vallensbæk

Vallensbæk har to smukke og unikke kirke, som bliver brugt til begravelser og bisættelser. Vallensbæk Kirke er næsten 1.000 år gammel og været vigtig for området siden etableringen. For næsten ti år siden blev Heligtrekongers Kirke bygget for at aflaste den gamle kirke. Derfor er de to kirker også placeret lige over for hinanden.


Kirkerne vil for mange spille en stor rolle i forbindelse med begravelse eller bisættelse Vores dygtige bedemænd fra Danbegravelses vil kunne hjælpe med alle de praktiske ting i forbindelse med en begravelse i Vallensbæk. Foruden adresse kan forhold som tidligere bopæl, nær familie i sognet og lignende forhold være med til at give tilhør til en anden kirke.

Begravelse, Bisættelse og Askespredning

Ved dødsfald skal der tages stilling til, hvilket af følgende ønskes:

  • Begravelse
  • Bisættelse
  • Askespredning

Der er forskel på hvorvidt der ønskes en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning, da de alle er forskellige fra hinanden. Med en begravelse bliver den afdøde begravet i en kiste på kirkegården, mens den afdøde ved en bisættelse vil blive kørt til et krematorie. Efterfølgende kan urnen nedsættes i jorden.

Ønskes ingen af de løsninger kan man få asken spredt ud over vandet. Der er dog en håndfuld praktiske ting, som skal være på plads, inden det kan lade sig gøre. Om så du vælger begravelse, bisættelse eller askespredning i Vallensbæk, kan Danbegravelse hjælpe med det praktisk. Vi sikrer, at du som pårørende får den bedste behandling i en svær tid. 

De pårørendes oplevelser med Danbegravelse

Det er vigtigt, at du føler dig tryg fra start til slut, hvorfor vi sætter dig i fokus. Vi bruger meget tid på vores tilbagemeldinger fra de pårørende, da vi derigennem hele tiden kan optimere og blive bedre.

Læs alle skriv fra de pårørende her

Hvad koster en begravelse i Vallensbæk? 

Prisen er billig, og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Vallensbæk, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg, hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Vallensbæk nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner

De gode råd

Det kan være svært, at bevare det store overblik efter et dødsfald, og det er ikke unormalt at stille mange spørgsmål. Vi har lavet en huskeliste, hvor vi fortæller om alle de praktiske ting og giver gode råd efter et dødsfald.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration
Aurehøjvej 5B, 1
2900 Hellerup

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram