Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Taastrup

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Har du mistet en af dine kære og dermed ønsker hjælp til al det praktiske? Så står vi klar til at hjælpe, som bedemand i Taastrup, med den bisættelse eller begravelse der passer til den afdøde.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Taastrup.

Danbegravelse hjælper dig, hvis du har behov for en bedemand i Taastrup og omegn. Uanset hvordan du ønsker begravelsen, bisættelsen eller spredning af asken over havet foretaget, så hjælper bedemændene hos Danbegravelse. Vi går højt op i, at du oplever god service, høj kvalitet og en billig pris. Faktisk får du mulighed for at spare op til 40% i forhold til prisen ved en traditionel bedemandsforretning.

Vi hjælper uanset om der skal være en kirkelig ceremoni for den afdøde, en borgerlig ceremoni eller måske der slet ikke skal være en ceremoni.

Med os som bedemand i Taastrup er det afdødes og dine ønsker, der skal opfyldes.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirker i Taastrup

I Taastrup finder du blandt andet Høje Taastrup Kirke, der er en stor landsbykirke. Kirken er opført i start 1100-tallet og er placeret på egnens højeste punkt. Den findes i midten af den gamle landsby, og den ses nemt med sit ikoniske tårn. Høje Taastrup Kirke er 36 meter lang og 6 meter bred målt indvendigt, hvilket gør at den kan rumme omkring 250 mennesker. 

Den indre del af Høje Taastrup Kirke har gennem tiden ændret sig en smule.  Den største forandring er nok kirkens bænke og gulv, der er udskiftet. Gulvet er blevet lavet, så de forhenværende mursten er erstattet med fliser, men derudover er der ikke sket meget. Kirken er siden opførslen for næsten 1.000 år siden altid blevet brugt i forbindelse med begravelser og bisættelser.

Høje Taastrup Kirke

Som udgangspunkt er det afdødes bopæl, der afgør hvilken kirke man tilhører. Det er dog muligt at slå op og se, hvilket sogn adressen hører til via sogn.dk.

Danbegravelses bedemænd i Taastrup vil kunne hjælpe med alle de praktiske ting i forbindelse med en begravelse. Foruden adresse kan forhold som tidligere bopæl, nær familie i sognet og lignende forhold være med til at give tilhør til en anden kirke. 

Kirkelig begravelse, bisættelse og askespredning i Taastrup

Det er muligt at få en kirkelig begravelse eller bisættelse i Taastrup. Forskellen på en begravelse og en bisættelse kendetegnes ved, at man ved en begravelse ender på kirkegården, hvor man begraver den døde i sin kiste. Ved en bisættelse ender man ved rustvognen, som kører til et krematorie. Herefter er det de pårørendes valg, om urnen skal nedsættes i jorden, asken skal spredes ud over vandet eller noget tredje. 

Hvis afdøde har ønsket at asken skal spredes over vandet, vil Danbegravelse, som bedemand i Taastrup, være behjælpelige med at sikre al tilladelse hertil. 

Danbegravelse som din bedemand i Taastrup

Hos Danbegravelse har vi gjort det meget nemmere at bestille bedemandens ydelser for dig, der bor i Taastrup. Samtidig sikrer vi, at du kan føle dig tryg ved, at alt bliver håndteret på rette vis ved løbende at holde dig orienteret og ved at fremsende detaljeret aftalebekræftelse og plan til dig. 

Du bestemmer, hvordan koordinering og bestilling af bisættelse eller begravelse skal foregå ved følgende:

  • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72302091, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
  • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72302091 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
  • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Uanset hvilken metode du foretrækker, vil du kunne forvente en nærværende og professionel service med Danbegravelse som bedemand i Taastrup. 

Danbegravelse fungerer uden fysisk bedemandsforretning i Taastrup - eller for den sags skyld andre steder. Herved opnår vi en stor besparelse, som vi kan give videre til dig i form af en billig pris på begravelse og bisættelse. Dette er uden, at det går ud over den service og kvalitet, vi leverer som bedemænd. 

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig, og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Taastrup, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg, hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Taastrup nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand i Taastrup.

Dette siger de pårørende

Det er vigtigt, at du føler dig tryg fra start til slut, hvorfor vi sætter dig i fokus. Vi bruger meget tid på vores tilbagemeldinger fra de pårørende, da vi derigennem hele tiden kan optimere og blive bedre.

Læs alle skriv fra de pårørende her

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram