Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig Bedemand i 

Randers

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Vi står klar til at hjælpe dig, som bedemand i Randers, hvis du har mistet en af dine kære og derved har brug for praktisk hjælp. Vi hjælper med alt herunder bisættelse, begravelse og askespredning.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Randers.

Danbegravelse hjælper dig, hvis du har behov for en bedemand i Randers og omegn. Her er der tale om begravelse, bisættelse eller spredning af asken over havet. Vores bedemænd hos Danbegravelse vil være behjælpelige og går meget op i, at du oplever en god service. Vi ønsker, at give god service, høj kvalitet og til en billig pris. Faktisk får du mulighed for at spare op til 40% i forhold til prisen ved en traditionel bedemandsforretning.

Vi hjælper uanset om der skal være en kirkelig ceremoni for den afdøde, en borgerlig ceremoni eller måske der slet ikke skal være en ceremoni.

Med os som bedemand i Randers er det afdødes og dine ønsker, der skal opfyldes.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirker i Randers

Hvis der ønskes en kirkelig begravelse finder du blandt andet Sct. Mortens Kirke og Randers Klosterkirke i Randers Kommune. Begge kirker hører til under Sankt Mortens Sogn. Det er muligt at finde ud af hvilket sogn man tilhører og kan tjekke det på sogn.dk. Udgangspunktet lyder, at det er afdødes bopæl, der afgør hvilket sogn man tilhører.

Skt. Mortens Kirke er opført i røde munkesten og blev opført som en del af et stort klosteranlæg i slutningen af 1400-tallet. Udover kirkens flotte ydre er altertavlen, hvor to kvindefigurer symboliserer håbet og troen. Selve maleriet står Per Kirkeby indenfor.

Randers Klosterkirke er bygget i norditaliensk stil og har byens ældste kirkegård, der stadig er i brug med placering midt i byen.

Skt. Mortens Kirke

Hvis der opstår et dødsfald er det kirkekontoret der skal kontaktes hurtigst muligt. Praktiske ting som dette vil Danbegravelse kunne stå for. Foruden adresse kan forhold som tidligere bopæl, nær familie i sognet og lignende være med til at give tilhør til en anden kirke. 

Kirkegård i Randers

I Randers finder du blandt andet Øster Kirkegård og Nordre Kirkegård. Den østlige beliggende kirkegård blev indviet i år 1811 og den nordøstlige beliggende kirkegård blev anlagt omkring år 1917. Det er Nordre Kirkegård der både har kapel og krematorium for begge kirkegårde.

Nordre Kirkegård

Mulighed for begravelse, bisættelse og askespredning

Der er forskel på om du vælger en kirkelig begravelse, en bisættelse eller en askespredning. Forskellen ses på, at en kirkelig begravelse ender på kirkegården, hvor den afdøde begraves i en kiste. Ved en bisættelse er man derved ikke på kirkegården, men ender ved rustvognen. Rustvognen køres til krematoriet og urnen kan derefter nedsættes i jorden eller asken spredes over vandet. 

Det er muligt at få hjælp af Danbegravelse, som bedemand i Randers, til at sikre al tilladelse til en askespredning. Vi vil være behjælpelige, da du som pårørende derved undgår at stå med alle de praktiske ting. 

Danbegravelse - din bedemand i Randers

Du kan nemt bestille bedemandens ydelser gennem os. Vi sikrer dig, at du kan føle dig tryg ved, at alt håndteres på rette vis. Du vil under forløbet holdes orienteret løbende og der fremsendes detaljeret aftalebekræftelse og plan til dig. 

Det er helt op til dig hvordan koordineringen og bestillingen af ydelserne skal ske. De kan foregå på følgende måder: 

  • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72302091, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
  • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72302091 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
  • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Med Danbegravelse, som din bedemand i Randers, er du i trygge rammer og kan forvente en nærværende og professionel service. 

Vi fungerer uden fysisk bedemandsforretning i Randers og alle andre steder. Herved opnår vi en stor besparelse, som vi kan give videre til dig i form af en billig pris på begravelse og bisættelse. Dette er uden at de går ud over den service og kvalitet, som vi prioriterer skal være i top.

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Randers, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Randers nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand i Randers.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram