Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig Bedemand på 

Østerbro

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Danbegravelse, som bedemand på Østerbro, er behjælpelige med alt praktisk hvis du har mistet en af dine kære. Vi hjælper dig med en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd på Østerbro.

Ved begravelser og bisættelser på Østerbro og omegn er Danbegravelse den bedemand, som du har behov for. Her finder du en bedemand, hvor kvalitet, service og værdighed er i højsædet, hvilket bekræftes af de pårørendes mange positive tilbagemeldinger. Samtidigt er der ved Danbegravelse mulighed for at spare op til 40% på bedemandens ydelser i forhold til den traditionelle bedemandsforretning.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse på Østerbro (København Ø)

Ønskes der en kirkelig begravelse eller bisættelse, vil man i København Ø kunne finde blandt andet Lutherkirke og Frihavnskirken. Begge kirker er placeret i Rosenvængets sogn.

Det kan være forskelligt hvilket sogn man tilhører, men det er muligt at undersøge inde på sogn.dk. Det vil som udgangspunkt være afdødes bopæl der afgør hvilket sogn man tilhører. 

Der kan være flere ting der spiller en rolle i forhold til hvilket sogn man tilhører. Det kan blandt andet være adresse, forhold til nær familie i sognet, tidligere bopæl eller lignende.

Lutherkirken

Lutherkirken

Frihavnskirken ligger på et hjørne mellem kvarteres boligbebyggelser og blev opført tilbage omkring år 1906. Kirken har lidt færre pladser end Lutherkirken, der tæller omtrent 200 siddepladser. Lutherkirken er opført i år 1914-1918 og har et ydre der minder om den romanske stilart. Kirken er opført i røde mursten, har fladt betonloft og flere af vinduerne er med glasmosaikker. De smukke glasmosaikker er udført af Ernestine Nyrop, der var datter af kirkens arkitekt Martin Nyrop.

Begravelse, Bisættelse og Askespredning

Ved dødsfald skal der tages stilling til, hvilket af følgende ønskes:

  • Begravelse
  • Bisættelse
  • Askespredning

Der er forskel på hvorvidt der ønskes en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning, da de alle er forskellige fra hinanden. Vælger man en kirkelig begravelse vil den ende på kirkegården og vælger man en bisættelse vil den ende ved rustvognen. Ved den kirkelig begravelse vil man begrave den afdøde i en kiste på kirkegården og ved bisættelsen vil rustvognen køre til krematoriet, hvor urnen dernæst nedsættes i jorden. 

Ønskes ingen af de løsninger kan man få asken spredt ud over vandet, dog er der praktiske ting at forholde sig til inden dette kan lade sig gøre. Alle de praktiske ting vil Danbegravelse, som bedemand på Østerbro, sikre al tilladelse til heromkring efter eget ønske. Vi sikrer at du som pårørende får en bedre oplevelse i en svær tid. 

Bestil din bedemand på Østerbro

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele forløbet. Du vil ligeledes holdes opdateret fra start til slut og vi håndterer alt på rette vis. Der vil være en plan samt en detaljeret aftalebekræftelse, som fremsendes til dig. 

Med Danbegravelse kan du forvente en nærværende og professionel service, hvor det er op til dig hvordan koordineringen og bestillingen af ydelserne skal ske. 

Det kan ske på følgende måder:

  • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72302091, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
  • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72302091 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
  • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand på Østerbro, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse på Østerbro nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand på Østerbro.

De gode råd

Det kan være svært, at bevare det store overblik efter et dødsfald, og det er ikke unormalt at stille mange spørgsmål. Vi har lavet en huskeliste, hvor vi fortæller om alle de praktiske ting og giver gode råd efter et dødsfald.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram