Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig Bedemand i 

Odder

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Danbegravelse, som bedemand i Odder, er behjælpelige med alt praktisk hvis du har mistet en af dine kære. Vi hjælper dig med en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Odder.

Hvis du har brug for en bedemand i Odder eller omegn vil Danbegravelse hjælpe dig med en kirkelige begravelse, bisættelse eller askespredning. Hos Danbegravelse vægter vi god service højt og ønsker, at give både en god service af høj kvalitet til en billig pris. Du får mulighed for at spare op til 40% i forhold til prisen ved en traditionel bedemandsforretning.

Vi hjælper uanset om der skal være en kirkelig ceremoni for den afdøde, en borgerlig ceremoni eller måske der slet ikke skal være en ceremoni.

Med os som bedemand i Odder er det afdødes og dine ønsker, der skal opfyldes.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Odder

Hvis der ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse vil det være muligt, at finde blandt andet: 

De ligger alle i Odder Kommune, men i hvert sit sogn. Det kan være forskelligt hvilket sogn man tilhører, men det er muligt at undersøge inde på sogn.dk. Det vil som udgangspunkt være afdødes bopæl der afgør hvilket sogn man tilhører. 

Der kan være flere ting der spiller en rolle i forhold til hvilket sogn man tilhører. Det kan blandt andet være adresse, forhold til nær familie i sognet, tidligere bopæl eller lignende.

Saksild Kirke er en utrolig flot landsbykirke i hvid, hvor kirkens ældste dele er bygget i den romanske stil. Kirken er med tiden både blevet udbygget og ombygget, hvor en nænsom renovering skete i år 1981. Kirken er muligvis opført mellem år 1150 - 1250, da det var deromkring de fleste landsbyskirker blev opført. 

Saksild Kirke

Halling Kirke er fra år 1200, hvor kirkens våbenhus og tårn er bygget et sted mellem år 1490-1500. Træder man ind i kirken vil man blandt andet møde døbefonten i granit, prædikestolen og altertavlen med figurgrupper på fra omkring 1400-tallet. 

Gylling Kirke har en masse spændende historie at byde på, hvor der kan nævnes våbenhuset fra senmiddelalderen, styltetårnet fra 1500-tallet og de runesten der er tilbage fra vikingetiden. Til kirken hører Gylling Kirkegård. 

Gosmer Kirke er af romansk oprindelse og ligesom de andre nævnte kirker en del af Odder Kommune. Kirken er bygget af store granitkvadre og blev ombygget engang i år 1866.

Gosmer Kirke

Begravelse, Bisættelse og Askespredning

Ved dødsfald skal der tages stilling til, hvilket af følgende ønskes:

  • Begravelse
  • Bisættelse
  • Askespredning

Der er forskel på hvorvidt der ønskes en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning, da de alle er forskellige fra hinanden. Vælger man en kirkelig begravelse vil den ende på kirkegården og vælger man en bisættelse vil den ende ved rustvognen. Ved den kirkelig begravelse vil man begrave den afdøde i en kiste på kirkegården og ved bisættelsen vil rustvognen køre til krematoriet, hvor urnen dernæst nedsættes i jorden. 

Ønskes ingen af de løsninger kan man få asken spredt ud over vandet, dog er der praktiske ting at forholde sig til inden dette kan lade sig gøre. Alle de praktiske ting vil Danbegravelse, som bedemand i Odder, sikre al tilladelse til heromkring efter eget ønske. Vi sikrer at du som pårørende får en bedre oplevelse i en svær tid. 

Bestil din bedemand i Odder

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele forløbet. Du vil ligeledes holdes opdateret fra start til slut og vi håndterer alt på rette vis. Der vil være en plan samt en detaljeret aftalebekræftelse, som fremsendes til dig. 

Med Danbegravelse kan du forvente en nærværende og professionel service, hvor det er op til dig hvordan koordineringen og bestillingen af ydelserne skal ske. 

Det kan ske på følgende måder:

  • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72302091, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
  • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72302091 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
  • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Odder, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Odder nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand i Odder.

De gode råd

Det kan være svært, at bevare det store overblik efter et dødsfald, og det er ikke unormalt at stille mange spørgsmål. Vi har lavet en huskeliste, hvor vi fortæller om alle de praktiske ting og giver gode råd efter et dødsfald.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram