Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

 

Nørrebro

 

Start prisberegneren og spar penge
Prisberegner

Billig bedemand på Nørrebro - Du behøver ikke gå op kompromis

 Hvis du vælger Danbegravelse, som din bedemand på Nørrebro, hvis du har mistet en af dine kære, er vi behjælpelige med alt det praktiske.  Vi kan hjælper dig med en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning.

 

Spar 40% på bedemand på Nørrebro (København N) og omegn uden at gå på kompromis.

Bedemændene hos Danbegravelse hjælper gerne dig med alle aspekter ved begravelse eller bisættelse på Nørrebro og omegn. Hos os oplever du god rådgivning, højt serviceniveau og god kvalitet. Alligevel er din besparelse i forhold til at vælge en traditionel bedemandsforretning op til 40%. Dette selvom vi yder komplet service og har kister og urner af absolut højeste kvalitet.

De mange fantastiske kirker på Nørrebro

Nørrebro er begunstiget med flere af Danmarks smukkeste og mest unikke kirker, som alle bliver brugt til begravelse og bisættelse. Den første, som blev bygget på Nørrebro, er Skt. Johannes Kirken på Skt. Hans Torv, der blev indviet i 1861. Senere kom flere kirker til som blandt andet Anna Kirke på Bjelkes Allé og Brorsons Kirke på Rantzausgade.
Kirkerne vil for mange spille en stor rolle i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Det kan dog nogle gange være svært at gennemskue, hvilken kirke, afdøde tilhører.
Som udgangspunkt er det afdødes bopæl, der afgør hvilken kirke man tilhører. Det er dog muligt at slå op og se, hvilket sogn adressen hører til via sogn.dk.
Vores dygtige bedemænd fra Danbegravelse vil kunne hjælpe med alle de praktiske ting i forbindelse med en begravelse på Nørrebro. Foruden adresse kan forhold som tidligere bopæl, nær familie i sognet og lignende forhold være med til at give tilhør til en anden kirke.

Kirkelig begravelse, bisættelse og askespredning på Nørrebro

Det er muligt at få en kirkelig begravelse eller bisættelse på Nørrebro. Ved en begravelse slutter ceremonien på kirkegården, hvor den afdøde bliver begravet i sin kiste. Vælger man derimod en bisættelse, vil den afdøde efter mindehøjtidelighed i kirken blive kørt med rustvogn til et krematorie. Herefter er det de pårørendes valg, om urnen skal nedsættes i jorden, asken skal spredes ud over vandet eller noget tredje. 

Hvis afdøde har ønsket, at asken skal spredes over vandet, vil Danbegravelse som bedemand på Nørrebro være behjælpelige med at sikre al tilladelse hertil.

Hvordan bestilles begravelse, bisættelse mv.?

Du kan bestille en bedemand fra Danbegravelse til Nørrebro enten ved at ringe til os på telefon 72 30 20 91, hvor vi er klar til at tage en grundig samtale med det samme eller arrangere et hjemmebesøg. Ellers kan du gennemføre vores simple online bestillingsformular her på siden, hvorefter vi kort ringer dig op med bekræftelse og aftale om videre forløb. Valget er dit.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram