Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig Bedemand i 

Horsens

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Føles det hele helt uoverskueligt? Som bedemand i Horsens hjælper vi dig med alt det praktiske - herunder kirkelig begravelse, bisættelse og askespredning. Hos Danbegravelse går vi meget op i, at du føler dig tryg gennem hele forløbet.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Horsens.

Danbegravelse står klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for en bedemand i Horsens eller omegn. Det er alt fra kirkelig begravelse og bisættelse til askespredning over vandet. Vi hjælper uanset om du ønsker en kirkelig ceremoni, en borgerlig ceremoni eller måske der ikke skal være en ceremoni.

Hos os vil du opleve god service, høj kvalitet og til en billig pris. Faktisk får du mulighed for at spare op til 40% i forhold til prisen ved en traditionel bedemandsforretning. 

Vi er behjælpelige og ønsker at du får en god og tryg oplevelse, så vi som bedemand i Horsens kan sikre at afdødes og dine ønsker opfyldes.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Horsens

Hvis der ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse i Horsens vil man kunne finde blandt andet Horsens Klosterkirke og Hospitalskirken

Horsens Klosterkirke blev grundlagt i 1261, er opført i røde munkesten og har omkring 1400-tallet været ombygget, hvor blandt andet det tikantede trappetårn i det nordøstlige hjørne blev blev bygget. Så sent som i 1888-1892 var kirken under en stor restaurering. 

Træder du indenfor i kirken vil du kunne møde både døbefonten lavet af granit, det smukke kirkerum og altertavlen, der er tilbage fra den katolske tid. 

Horsens Klosterkirke

Horsens Hospitalskirke startede ud som et hospital og blev bygget omkring år 1560. Indretningen af kirken har karakterfulde træk fra den nygotiske tid, og muligvis er de romanske klokker helt tilbage fra før opførelsen af kirken. 

Både Klosterkirken og Hospitalskirken befinder sig i Horsens Klostersogn, men er man i tvivl om hvilket sogn man tilhører kan dette tjekkes på sogn.dk. Det vil som udgangspunkt være afdødes bopæl der afgør hvilket sogn man tilhører.

Som bedemand i Horsens, vil Danbegravelse kunne løse alle de praktiske opgaver der måtte forekomme. Foruden adresse kan forhold som nær familie i sognet, tidligere bopæl eller lignende give tilhør til anden kirke.

Begravelse, Bisættelse og Askespredning

Er du ude i en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning er det en god idé at kende forskellen på de forskellige løsninger. 

Kendetegnet ved en kirkelig begravelse ses ved, at den ender på kirkegården. Derefter begraves den afdøde i en kiste. En bisættelse ender ikke på kirkegården, men derimod ved rustvognen. Rustvognen køres til krematoriet, hvor urnen dernæst kan nedsættes i jorden. Det er ligeledes muligt at få asken spredt ud over vandet, men der er et par praktiske ting at forholde sig til inden dette gøres. 

Danbegravelse, som din bedemand i Horsens, vil sikre al tilladelse heromkring hvis det ønskes. Vi vil være behjælpelige, da du som pårørende derved undgår at skulle tage dig af de praktiske ting. 

Bestil din bedemand i Horsens

Vi ønsker at du føler dig tryg gennem hele processen, da vi håndterer alt på rette vis. Du vil i processen holdes opdateret løbende, og vi fremsender en detaljeret aftalebekræftelse samt plan til dig. 

Det er helt op til dig hvordan koordineringen og bestillingen af ydelserne skal ske. De kan foregå på følgende måder: 

  • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72302091, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
  • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72302091 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
  • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Med Danbegravelse, som din bedemand i Horsens, er du i trygge rammer og kan forvente en nærværende og professionel service. 

Vi fungerer uden fysisk bedemandsforretning i Horsens og alle andre steder. Herved opnår vi en stor besparelse, som vi kan give videre til dig i form af en billig pris på begravelse og bisættelse. Dette er uden at de går ud over den service og kvalitet, som vi prioriterer skal være i top.

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Horsens, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Horsens nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand i Horsens.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram