Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

 

Holstebro

 

Start prisberegneren og spar penge
Prisberegner

Spar 40% på bedemand i Holstebro og omegn uden at gå på kompromis.

I Holstebro og omegn er Danbegravelse din mulighed for at få en bedemand med stort engagement for at levere service og rådgivning af høj kvalitet. Vi arrangerer alle typer af begravelser, bisættelser og spredning af aske over havet. Hos os får du muligheden for at spare op til 40% i forhold til traditionelle bedemænd.

Vi fungerer uden fysisk bedemandsforretning i Holstebro - ligesom vi gør det alle andre steder. Herved opnår vi en stor besparelse, som vi kan give videre til dig i form af en billigere pris på begravelse og bisættelse. Dette er uden, at det går ud over den service og kvalitet, som du kan forvente. 

Kirkerne i Holstebro

Nørrelandskirken ligger i Nørrelands Sogn, og kirken blev indviet den 21. september 1969. Kirken er ret unik, da kirkerummet har form som en terning. Ikke langt derfra finder man Holstebro Kirke, som ligger i centrum af Holstebro. Det er byens nuværende sognekirke, som blev bygget i 1907. Den står det samme sted byens gamle middelalderkirke Maria Kirke fra 1340.

Kirkerne vil for mange spille en stor rolle i forbindelse med begravelse eller bisættelse, og vores dygtige bedemænd fra Danbegravelse vil kunne hjælpe med alle de praktiske ting i den forbindelse.

Mulighed for begravelse, bisættelse og askespredning

Der er forskel på om du vælger en kirkelig begravelse, en bisættelse eller en askespredning. Nogen ønsker at få begravet den afdøde i en kiste, mens andre foretrækker en urne. Der er også dem, som ønsker, at få asken spredt ud over vand. 

Det er muligt at få hjælp af Danbegravelse som bedemand i Holstebro.  Som pårørende er der mange ting der fylder, når man har mistet en af sine kære, og derfor vil vi gerne hjælpe med at stå for de praktiske ting. 

Danbegravelse - din bedemand i Holstebro

Du kan nemt bestille bedemandsydelser gennem os. Vi sikrer, at du kan føle dig tryg under hele processen, da alt håndteres på rette vis.

Det er helt op til dig hvordan koordineringen og bestillingen af ydelserne skal ske. De kan foregå på følgende måder: 

  • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72302091, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked i Holstebro. 
  • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72302091 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
  • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Med Danbegravelse, som din bedemand i Holstebro, er du i trygge rammer, og du kan forvente en nærværende og professionel service. 

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig, og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Holstebro, hvor prisen er let at forstå. Den er nemlig baseret på forskellige basispakker, som kan ændres efter dine behov. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Holstebro nedenfor:

Feedback fra de pårørende

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg fra start til slut, hvis du bruger Danbegravelse i Holstebro. Vi bruger meget tid på vores tilbagemeldinger fra de pårørende, da vi derigennem hele tiden kan se, hvad vi gør rigtigt, og hvad vi kan gøre endnu bedre. 

Læs alle skriv fra de pårørende her

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram