Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i  

Helsingør

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Har du mistet en af dine kære og dermed ønsker hjælp til al det praktiske? Så står vi klar til at hjælpe, som bedemand i Helsingør, med den bisættelse eller begravelse der passer til den afdøde.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Helsingør.

Danbegravelse hjælper dig, hvis du har behov for en bedemand i Helsingør og omegn. Uanset hvordan du ønsker begravelsen, bisættelsen eller spredning af asken over havet foretaget, så hjælper bedemændene hos Danbegravelse. Vi går højt op i, at du oplever god service, høj kvalitet og en billig pris. Faktisk får du mulighed for at spare op til 40% i forhold til prisen ved en traditionel bedemandsforretning.

Vi hjælper uanset om der skal være en kirkelig ceremoni for den afdøde, en borgerlig ceremoni eller måske der slet ikke skal være en ceremoni.

Med os som bedemand i Helsingør er det afdødes og dine ønsker, der skal opfyldes.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Helsingør

Såfremt det er ønsket med en kirkelig begravelse eller bisættelse i Helsingør er der blandt andet nedenstående kirker at finde i kommunen:

Sankt Mariæ Kirke

Som udgangspunkt er det afdødes bopæl, der afgør hvilken kirke man tilhører. Det er muligt, at slå op og se hvilket sogn adressen hører til via sogn.dk.

Danbegravelses bedemænd i Helsingør vil kunne hjælpe med alle de praktiske ting. Foruden adresse kan forhold som tidligere bopæl, nær familie i sognet og lignende være med til at give tilhør til en anden kirke.

Begravelse, bisættelse og askespredning i Helsingør

Det er muligt, at få en kirkelig begravelse eller bisættelse i Helsingør. Forskellen på en begravelse og bisættelse kendetegnes ved, at man ved en begravelse ender på kirkegården, hvor man begraver den døde i sin kiste. Ved en bisættelse ender man ved rustvognen, som kører til krematoriet, og urnen kan derefter nedsættes i jorden eller asken spredes ud over vandet. 

Hvis afdøde har ønsket at asken skal spredes over vandet vil Danbegravelse, som bedemand i Helsingør, være behjælpelige med at sikre al tilladelse hertil.

Kapel i Helsingør

I Helsingør har arkitekt Volmar Drosted udarbejdet tegninger til opførsel af krematoriet, hvilket er knyttet til kapellet. Dette medførte en renovering en del år efter og blev til et kapelkrematorium, som sønnen af Volmar Drosted har tegnet. 

Kapel Helsingør

Kapellet er en mindre bygning til de kirkelige handlinger.

Hvordan bestilles begravelse, bisættelse mv.?

Hos Danbegravelse har vi gjort det meget nemmere at bestille bedemandens ydelser for dig. Samtidig sikrer vi dig, at du kan føle dig tryg ved, at alt bliver håndteret på rette vis ved løbende at holde dig orienteret, samt ved at vi fremsender detaljeret aftalebekræftelse og plan til dig. 

Du bestemmer hvordan koordinering og bestilling af bisættelse eller begravelse skal foregå ved følgende:

  • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72302091, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
  • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72302091 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
  • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Uanset hvilken metode du foretrækker, vil du kunne forvente en nærværende og professionel service med Danbegravelse som bedemand i Helsingør. 

Danbegravelse fungerer uden fysisk bedemandsforretning i Helsingør eller for den sags skyld andre steder. Herved opnår vi en stor besparelse, som vi kan give videre til dig i form af en billig pris på begravelse og bisættelse. Dette uden at det går ud over den service og kvalitet, som vi prioriterer skal være i top.

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Helsingør, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Helsingør nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand i Helsingør.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram