Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig Bedemand i  

Frederikssund

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Vi står klar til at hjælpe dig, som bedemand i Frederikssund, hvis du har mistet en af dine kære og derved har brug for praktisk hjælp. Vi hjælper med alt herunder bisættelse, begravelse og askespredning.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Frederikssund.

Danbegravelse hjælper dig, hvis du har behov for en bedemand i Frederikssund og omegn. Her er der tale om begravelse, bisættelse eller spredning af asken over havet. Vores bedemænd hos Danbegravelse vil være behjælpelige og går meget op i, at du oplever en god service. Vi ønsker, at give god service, høj kvalitet og til en billig pris. Faktisk får du mulighed for at spare op til 40% i forhold til prisen ved en traditionel bedemandsforretning.

Vi hjælper uanset om der skal være en kirkelig ceremoni for den afdøde, en borgerlig ceremoni eller måske der slet ikke skal være en ceremoni.

Med os som bedemand i Frederikssund er det afdødes og dine ønsker, der skal opfyldes.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirker i Frederikssund

I Frederikssund Kommune kan du finde Frederikssund Kirke, der også befinder sig i Frederikssund Sogn. Udover kirken ligger der også Islebjerg Kirke, Oppe Sundby Kirke og Snostrup Kirke i kommunen. Det er muligt at finde ud af hvilket sogn man tilhører og kan tjekke det på sogn.dk. Udgangspunktet lyder, at det er afdødes bopæl, der afgør hvilket sogn man tilhører.

Hvis der opstår et dødsfald er det kirkekontoret der skal kontaktes hurtigst muligt. Praktiske ting som dette vil Danbegravelse kunne stå for. Foruden adresse kan forhold som tidligere bopæl, nær familie i sognet og lignende være med til at give tilhør til en anden kirke. 

Frederikssund Kirke finder du med en smuk placering oppe på bakken midt i byen. Kirken hed førhen Ude Sundby Kirke og er oprindeligt bygget som samlingssted for beborerne landsbyerne omkring. 

Islebjerg Kirke er kendt som den moderne kirke i Frederikssund og er ikke mange år gammel. Imens Islebjerg Kirke findes i den nordlige del af Frederikssund har Snostrup en mere nordøstlig placering. Snostrup Kirke og Oppe Sundby Kirke er begge opført omkring 1100-tallet og Snostrup Kirke var oprindeligt bygget i en romansk stil.

Oppe Sundby Kirke

Kirkegård og Kapel i Frederikssund

Ved Frederikssund Kirke er der en ufattelig smuk kirkegård der hører til kirken. Der er tre begravelsesformer der kan tages stilling til - kistegravsteder, urnegravsteder og kendt fællesgrav. 

Det er muligt at benytte kapellet ved Nordsjælland Hospital Frederikssund, hvis dette ønskes. 

Mulighed for begravelse, bisættelse og askespredning

Ved dødsfald skal der tages stilling til, hvilket af følgende ønskes:

 • Begravelse
 • Bisættelse
 • Askespredning

Der er forskel på om du vælger en kirkelig begravelse, en bisættelse eller en askespredning. Forskellen ses på, at en kirkelig begravelse ender på kirkegården, hvor den afdøde begraves i en kiste. Ved en bisættelse er man derved ikke på kirkegården, men ender ved rustvognen. Rustvognen køres til krematoriet og urnen kan derefter nedsættes i jorden eller asken spredes over vandet. 

Det er muligt at få hjælp af Danbegravelse, som bedemand i Frederikssund, til at sikre al tilladelse til en askespredning. Vi vil være behjælpelige, da du som pårørende derved undgår at stå med alle de praktiske ting. 

De gode råd

Det kan være svært, at bevare det store overblik efter et dødsfald, og det er ikke unormalt at stille spørgsmål som:

 • Hvad gør jeg rent økonomisk?
 • Hvordan skal begravelsen/bisættelsen forløbe?
 • Hvad skal jeg have styr på til selve begravelsen/bisættelsen? 
 • Hvad skal jeg gøre med bolig, forsikringer mm.?
 • Hvem betaler for begravelsen/bisættelsen?

Vi har lavet en huskeliste, hvor vi fortæller om alle de praktiske ting og giver gode råd efter et dødsfald. 

Danbegravelse - din bedemand i Frederikssund

Du kan nemt bestille bedemandens ydelser gennem os. Vi sikrer dig, at du kan føle dig tryg ved, at alt håndteres på rette vis. Du vil under forløbet holdes orienteret løbende og der fremsendes detaljeret aftalebekræftelse og plan til dig. 

Det er helt op til dig hvordan koordineringen og bestillingen af ydelserne skal ske. De kan foregå på følgende måder: 

 • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72302091, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
 • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72302091 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
 • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Med Danbegravelse, som din bedemand i Frederikssund, er du i trygge rammer og kan forvente en nærværende og professionel service. 

Vi fungerer uden fysisk bedemandsforretning i Frederikssund og alle andre steder. Herved opnår vi en stor besparelse, som vi kan give videre til dig i form af en billig pris på begravelse og bisættelse. Dette er uden at de går ud over den service og kvalitet, som vi prioriterer skal være i top.

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Frederikssund, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Frederikssund nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand i Frederikssund.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram