Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand på 

Frederiksberg

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Er der sket et dødsfald blandt dine kære og har du dermed fået behov for en bedemand på Frederiksberg?

Da står bedemændene ved Danbegravelse klar til at assistere dig til en mindeværdig afsked.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd på Frederiksberg.

Uanset om ønsket er en bisættelse, en begravelse eller askespredning over havet.

Uanset om der ønskes kirkelig ceremoni, borgerlig ceremoni eller ingen ceremoni hjælper Danbegravelses bedemænd på Frederiksberg med den nødvendige planlægning.

Vi hjælper ud fra de ønsker som du har og som den afdøde evt. har nået at udtrykke.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse på Frederiksberg

Bedemand på Frederiksberg - Frederiksberg Kirke

Frederiksberg Kirke

Når der skal arrangeres en kirkelig bisættelse eller begravelse på Frederiksberg er der 10 kirker i Den Danske Folkekirkes regi. Hvilken kirke afdøde er tilknyttes afgøres som udgangspunkt ud fra den afdødes bopælsadresse. Adressen kan du slå op på sogn.dk og dermed få det tilhørende sogn og kirke frem. Danbegravelses bedemænd på Frederiksberg hjælper også med dette – også selvom der måtte ønskes en anden kirke end den bopælen tilknytter til. Der kan nemlig være andre forhold, der kan give tilknytning til en bestemt kirke.

De 10 kirker på Frederiksberg er Flintholm Kirke, Frederiksberg Kirke, Frederiksberg Slotskirke, Godthaabskirken, Lindevang Kirke, Mariendals Kirke, Sankt Lukas Kirke, Sankt Markus Kirke, Sankt Thomas Kirke og Solbjerg Kirke.

Begravelse på Frederiksberg fra kapel

Bedemand på Frederiksberg - Søndermark Kapel

Søndermark Kapel

Uanset om man er medlem af folkekirken eller ønsker en borgerlig bisættelse eller begravelse på Frederiksberg, er der mulighed for at dette kan foregå i et kapel på Frederiksberg. Er dødsfaldet sket på Frederiksberg Hospital er det muligt at holde en afsked på Frederiksberg Hospitalskapel. Oftere anvendt er det dog at benytte Søndermark kapels lille eller store sal på Søndermark Kirkegård. Disse er kapellerne på Frederiksberg, men er det ønsket, at det skal foregå et andet sted, hjælper vores bedemænd på Frederiksberg med at afskeden bliver lige der, hvor du har ønske om det.

Kremering, kirkegård og askespredning på Frederiksberg

Bedemand på Frederiksberg - Søndermark Kirkegård - Birkelunden

Søndermark Kirkegård - Birkelunden

Når der skal ske bisættelse eller begravelse på Frederiksberg er der 3 lokale kirkegårde:

  • Søndermark Kirkegård – den største og oftest benyttede kirkegård på Frederiksberg. Her er næsten alle typer af gravsteder tilgængelige. Her ligger også askefællesgraven Birkelunden.
  • Solbjerg Parkkirkegård – Det er besluttet at omdanne en del af denne kirkegård til park. Mulighederne for erhvervelse at nye gravsteder her er derfor blevet reduceret.
  • Frederiksberg Ældre Kirkegård – Smukt beliggende omkring Frederiksberg Kirke. Her er muligheder for forskellige gravstedstyper – dog forefindes ikke en ukendt urnefællesgrav.

Er der ønske om kirkegård et andet sted eller askespredning over havet er dette ikke noget problem. Som bedemand på Frederiksberg er Danbegravelse klar til at hjælpe med den løsning I måtte ønske.

Danbegravelse som din bedemand på Frederiksberg

Med Danbegravelse som din bedemand på Frederiksberg er det dig der bestemmer på hvilken måde du ønsker at bestille begravelsen eller bisættelsen:

Danbegravelse fungerer uden fysisk bedemandsforretning på Frederiksberg eller andre steder. Det gør vi for at fjerne unødvendige udgifter, der ikke bidrager til at skabe en bedre afsked for dig. Ved kun at have udgifter til ting, der bidrager til en smuk og mindeværdig afsked, kan vi sikre, at du som pårørende opnår den billigste pris på bedemandens ydelser. Dette uden at gå på kompromis med vores service og kvalitet. Se blot hvad de pårørende siger om os som bedemand.

Hvad koster en begravelse på Frederiksberg?

Prisen på en begravelse eller bisættelse kan variere med de ønsker som du har til afskeden. Vi ønsker at prisen på en begravelse skal være rimelig og gennemskuelig. Derfor har vi lavet en række basispakker, der dækker de basale behov. Hertil er det muligt at lave tilvalg så afskeden bliver præcist som ønsket.

Du kan benytte vores online prisberegner og straks skabe dig et overblik eller kigge nærmere i vores komplette prisliste. Er du i tvivl om prisen på bedemand på Frederiksberg er du også altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 20 91, så laver vi en uforpligtende beregning ud fra dine ønsker.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram