Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Vallensbæk

 

-uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Har du mistet en af dine kære i Vallensbæk? Så er Danbegravelse som bedemand i Vallensbæk klar til at hjælpe dig. Vores erfarne bedemænd kan hjælpe dig, hvad end du har ønske om bisættelse, begravelse eller askespredning.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Vallensbæk.

Danbegravelse hjælper dig også uanset om det er ønsket, at der skal være en kirkelig, en borgerlig eller slet ingen ceremoni. Hos Danbegravelse respekterer vi dine og afdødes ønsker.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Vallensbæk

Bedemand i Vallensbæk - Helligtrekongers Kirke

Helligtrekongers Kirke

Hvis afdøde var medlem af folkekirken og dermed ønskede en bisættelse eller begravelse i Vallensbæk fra en kirke er der 2 kirker i selve Vallensbæk

  • Vallensbæk Kirke – Den gamle landsbykirke opført i 1100-tallet. Kirken er belastet af pladsmangel og snævre forhold hvilket gør, at kirken for det meste ikke længere benyttes til begravelse og bisættelse.
  • Helligtrekongers Kirke – En moderne og tidssvarende kirke opført lige overfor Vallensbæk Kirke. Helligtrekongers Kirke er den kirke der primært benyttes til begravelser og bisættelser i Vallensbæk.

Har afdøde eller du tilknytning til en anden kirke hjælper Danbegravelse også gerne her.

Begravelse i Vallensbæk fra kapel

I Vallensbæk er der ikke nogen aktive kapeller der bruges til bisættelse eller begravelse. I stedet vil det være relevant at benytte et af de kapeller der findes i området kort fra Vallensbæk. Befinder afdøde sig på et hospital er det muligt at benytte det pågældende hospitalskapel. Alternativt kan for eksempel benyttes et af kirkegårdskapellerne i nærheden. Det kunne være Glostrup Krematoriekapel, Søndermark Krematoriekapel eller Bispebjerg Søndre Kapel. Danbegravelses bedemænd i Vallensbæk hjælper dig til at finde det sted der passer bedst for Jer.

Kremering, kirkegård og askespredning i Vallensbæk

Begravelse i Vallensbæk - Vallensbæk Kirke

Vallensbæk Kirke og Kirkegård

Skal begraves eller bisættes i en urne på en kirkegård, så findes der lokalt Vallensbæk Kirkegård. Vallensbæk Kirkegård rummer et bredt udvalg af gravstedstyper, så dine og afdødes behov kan tilgodeses. Det er også en mulighed at vælge en kirkegård et helt andet sted, hvis I føler større tilknytning der.

Er der tale om en bisættelse i Vallensbæk, hvor kisten dermed skal kremeres er det nærmeste krematorium beliggende i Glostrup. I nogen tilfælde kan det være relevant at vælge et af de andre nærliggende krematorier, der kunne være Søndermark Krematorium, Ballerup Krematorium eller Bispebjerg Krematorium. Danbegravelse hjælper ved at vælge det mest relevante i forhold til Jeres situation.

Har afdøde ønsket at få sin aske spredt over havet er det ligeledes en mulighed. Bedemændene hos Danbegravelse rådgiver dig og hvilke regler der gælder for dette og hjælper med at få tilladelsen hertil.

Hvad koster en begravelse i Vallensbæk? 

Prisen er billig, og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Vallensbæk, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg, hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Vallensbæk nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner

De gode råd

Det kan være svært, at bevare det store overblik efter et dødsfald, og det er ikke unormalt at stille mange spørgsmål. Vi har lavet en huskeliste, hvor vi fortæller om alle de praktiske ting og giver gode råd efter et dødsfald.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram