Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Valby

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Når der er sket et dødsfald og du derfor behøver en bedemand i Valby, så tag kontakt til Danbegravelse.

Her møder du engagerede bedemænd med hjertet og fokus på rette sted.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Valby.

Vi kan hjælpe uanset der er tale om begravelse, bisættelse eller om der ønske askespredning over havet.

Vi er ligeledes behjælpelig uanset om der skal være en ceremoni eller ej eller om denne skal foregå fra en kirke, et kapel eller noget helt tredje.

Med Danbegravelse som bedemand i Valby tager vi udgangspunkt i dig og afdøde, som I får den mindeværdige afsked I ønsker.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Valby

Bedemand i Valby - Timotheus Kirke

Timotheus Kirke

Som bedemand i Valby kan vi hjælpe med at arrangere begravelse fra den kirke i måtte have tilknytning til. I Valby er 6 kirker:

  • Aalholm Kirke – Gulstenskirke fra 1939 som har fået navn efter lokalområdets værtshus – Cafe Aalholm.
  • Timotheus Kirke – Den smukke og ikoniske kirke i røde sten fra 1911.
  • Jesuskirken – Bygget af brygger Carl Jacobsen og indviet i 1891.
  • Vigerslev Kirke – Kirke fra 1941, der er inspireret af de sengotiske former fra de gamle landsbykirker.
  • Margrethekirken – Moderne kirke fra 1970 med sekskantet kirkerum.
  • Johannes Døbers Kirke – Kirken der på grund af manglende økonomi blev bygget af flere omgange – senest med tårnet i 1991

Når det ønskes, at en bisættelse eller begravelse i Valby skal foregå fra en kirke, forudsætter det normalt medlemskab af Den Danske Folkekirke og tilknytning til kirken. Den typiske tilknytning er ud fra afdødes bopælsadresse, som du kan indtaste på sogn.dk. Der kan dog også være andre former for tilknytning til den enkelte kirke. Danbegravelses bedemænd i Valby hjælper med kontakt og koordinering med den ønskede kirke.

Begravelse i Valby fra kapel

Bedemand i Valby - Nordre Kapel

Vestre Kirkegård - Nordre Kapel

Der er i selve Valby ikke nogen kapeller til brug for bisættelse eller begravelse. Der er dog masser af muligheder for at afskeden kan foregå på et kapel i nærheden. Er dødsfaldet sket på et af nærområdets hospitaler har alle disse tilknyttet et hospitalskapel, som kan benyttes. Desuden er der flere kirkegårdskapeller, som typisk benyttes af borgere fra Valby. De mest anvendte er Søndermark kapel med både en lille og en stor sal, Bispebjerg Søndre Kapel på Bispebjerg Kirkegård og Nordre Kapel på Vestre Kirkegård. Med Danbegravelse som bedemand i Valby hjælper vi med at finde det rette sted for Jer.

Kremering, kirkegård og askespredning i Valby

Bedemand i Valby - Søndermark Kirkegård - Birkelunden

Søndermark Kirkegård - Birkelunden

Som det er tilfældet med kapeller, kan urnenedsættelse og begravelse i Valby ikke foregå på en 100% lokal kirkegård, da der ikke er en lokalt beliggende i selve Valby. Vi skal dog ikke langt væk for at finde Søndermark Kirkegård lige på den anden side af kommunegrænsen eller Vestre Kirkegård i København SV. Er der andre ønsker til kirkegårde kan disse normalvist sagtens indfris.

Selvom Valby ikke er direkte beliggende til havet, er det naturligvis alligevel en mulighed med askespredning over havet, hvis det har været ønsket af afdøde.

Ved bisættelse i Valby er de mest nærliggende krematorier enten Søndermark Krematorium eller Bispebjerg Krematorium. Som bedemand i Valby vejleder Danbegravelse til det, der giver bedst mening ud fra dine ønsker, ligesom vi lytter, såfremt du har en præference.

Danbegravelse som din bedemand i Valby

Når du vælger Danbegravelse som bedemand i Valby kan samtale og koordinering af ønsker ske på en af følgende 3 måder:

  • Bestil bedemand online via vores prisberegner – vi kontakter dig efterfølgende med afklaring af spørgsmål og bekræftelse.
  • Telefonisk samtale via telefon 72 30 20 91 med efterfølgende skriftlig aftalebekræftelse, som vi er sikre på at alt er som ønsket.
  • Fysisk møde, hvor vi kommer på hjemmebesøg hos dog. Blot ring 72 30 20 91 for at træffe aftale om tid og sted.

Danbegravelse har fravalgt at have fysisk bedemandsforretning i Valby eller andre steder. Vi anser husleje og andre lokaleomkostninger som en unødvendig udgift, der blot vil gøre det dyrere for dig som pårørende. Vi prioriterer i stedet at have kompetente bedemænd i Valby, produkter og service af høj kvalitet og samtidigt til den lavest mulige pris.

Hvad koster en begravelse i Valby?

Pris på bedemand i Valby afhænger af de ønsker I har til hvad der skal foregå. Vi har opdelt vores ydelser i nogle simple og billige basispakker, der dækker de grundlæggende behov. Herfra kan man efter ønske eller behov foretage tilvalg så afskeden bliver præcis som ønsket.

Er du i tvivl om hvad din pris bliver? Så kontakt os på telefon 72 30 20 91 for en uforpligtende beregning. Du kan også se priser på bedemand/ydelser på vores komplette prisliste eller benytte vores online prisberegner.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram