Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Søborg

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Er en af dine kære gået bort og har du dermed fået behov for at få arrangeret en mindeværdig afsked i Søborg, så tag kontakt til Danbegravelse som din bedemand i Søborg.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Søborg

Danbegravelses bedemænd i Søborg kan hjælpe dig uanset om du ønsker en begravelse, en bisættelse eller askespredning over havet.

Vi hjælper ligeledes uanset om der ønskes en kirkelig eller borgerlig ceremoni eller om der eventuelt slet ikke ønske en ceremoni.

Med os som bedemand i Søborg tilpasser vi afskeden til dine og afdødes ønsker.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Søborg

Bedemand i Søborg - Søborg Kirke

Søborg Kirke

I Søborg findes 6 kirker:

  • Buddinge Kirke – En nyere kirke fra 1968 opført i røde tegl og beliggende i grønne omgivelser ved Gladsaxe Rådhus.
  • Gladsaxe Kirke – Den gamle kirke som har eksisteret siden 1187, men dog med det nuværende udseende siden 1737.
  • Haraldskirken – En mere moderne kirke indviet i 1967 i følgeskab med Høje Gladsaxe bebyggelsen.
  • Mørkhøj Kirke – Kirke fra 1960 der fulgte efter befolkningstilvæksten i Mørkhøj
  • Søborg Kirke – Den smukke og centralt beliggende kirke på Søborg Hovedgade fra 1914.
  • Søborgmagle Kirke – en anderledes udseende kirke, der ligger som en kirkebygning i rækken af gule murstenshuse på Grønnemose Allé.

Hvilken kirke afdøde tilhører afgøres primært ud fra afdødes bopælsadresse. På sogn.dk kan du indtaste adressen og se hvilket sogn, der er tilhør til. Der kan dog også være andre forhold, der kan give tilknytning til en anden kirke. Med Danbegravelse som bedemand i Søborg hjælper vi med kontakt til den relevante kirke ud fra Jeres tilknytningsforhold,

Begravelse i Søborg fra kapel

Bedemand i Søborg - Gladsaxe Kirkegårdskapel

Gladsaxe Kirkegårdskapel

Ønskes en kirkelig eller borgerlig ceremoni fra et kapel i Søborg forefindes der på Gladsaxe Kirkegård et kapel, der kan benyttes uanset trosretning. Gladsaxe Kirkegårdskapel er et pænt kapel i røde mursten beliggende i Gladsaxe Kirkegårds smukke grønne omgivelser.

Er dødsfaldet sket på et af nærområdets mange hospitaler er det ligeledes muligt at have en ceremoni fra det pågældende hospitalskapel, ligesom der også i mange af nabområderne til Søborg er kapeller i forbindelse med krematorierne.

Danbegravelses bedemand i Søborg hjælper med at arrangere det sted du måtte ønske.

Kremering, kirkegård og askespredning i Søborg

Bedemand i søborg - Gladsaxe kirkegård og kirke

Gladsaxe kirkegård og kirke

Når der skal ske bisættelse eller begravelse på en kirkegård i Søborg er den eneste lokalt beliggende kirkegård Gladsaxe Kirkegård. Den smukt anlagte kirkegård på Gladsaxe Møllevej 41 rummer et bredt udvalg af gravsteds typer uanset om det er en urne, der skal nedsættes, eller en kiste, der skal jordfæstes. Er der ønske om en kirkegård et andet sted hjælper vi ligeledes med at arrangere dette.

Uanset at Søborg ikke er beliggende direkte til havet kan det jo sagtens alligevel have været afdødes ønske at hans eller hendes aske skal spredes over havet. Det hjælper Danbegravelse som bedemand i Søborg gerne med koordineringen af.

I Søborg ligger ikke noget krematorium. Ved bisættelse i Søborg bruges i stedet en af de mange andre krematorier i nærområdet. Det kan for eksempel være Bispebjerg Krematorium, Glostrup Krematorium eller Søndermark Krematorium. Danbegravelses bedemænd i Søborg har adgang til alle krematorierne i nærområdet og vejleder dig til det sted, der giver bedst mening ud fra din situation.

Danbegravelse som din bedemand i Søborg

Når du vælger Danbegravelse som bedemand i Søborg vælger du frit, på hvilken måde du ønsker at bestille vores assistance:

  • Bestil online her på vores hjemmeside ved at benytte vores online prisberegner. Så ringer vi efterfølgende til dig med afklaring af spørgsmål samt bekræftelse på aftalen.
  • Ring på telefon 72 30 20 91 for telefonisk samtale og vejledning om dine ønsker. Vi bekræfter efterfølgende skriftligt vores aftale, så vi er sikre på, at alt bliver som ønsket.
  • Bestil et hjemmebesøg af vores bedemand i Søborg. Ring blot på telefon 72 30 20 91, så aftaler vi tid og sted.

Danbegravelse fungerer som bedemand i Søborg uden at have en fysisk bedemandsforretning her eller nogen andre steder. Det giver os en betydelig besparelse, som vi kan give videre til dig som kunde hos Danbegravelse. Det er en af de måder, vi sikrer en billig pris på bedemand i Søborg på. At droppe udgifter til den fysiske forretning går nemlig på ingen måde ud over kvaliteten på den afsked som Danbegravelse hjælper med at levere til dig og afdøde.

Hvad koster en begravelse i Søborg?

Som bedemand i Søborg prioriterer vi hos Danbegravelse at have en billig pris på begravelse i Søborg. Dette samtidigt med at det er absolut højeste prioritet at opretholde et højt serviceniveau og have produkter, som kister, urner og blomster at bedste kvalitet.

Hos Danbegravelse kan du også online beregne prisen på den bisættelse eller begravelse i Søborg du ønsker. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 20 91 for en uforpligtende prisberegning på vores ydelser som bedemand i Søborg.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram