Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Rødovre

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Hvis en du har kær er gået bort og du dermed har fået behov for en bedemand i Rødovre, så er vi klar hos Danbegravelse til at hjælpe dig.

Vi kan hjælpe uanset om der er ønske om begravelse, bisættelse eller askespredning over havet.

Vi kan også hjælpe uanset om det ønskes, at der skal være en borgerlig ceremoni, en kirkelig ceremoni eller måske slet ingen ceremoni.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Rødovre.

Med Danbegravelse som bedemand i Rødovre tager vi udgangspunkt i dine og afdødes ønsker og får derved skabt den mindeværdige afsked, der passer til Jeres situation.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Rødovre

Bedemand i Rødovre - Rødovre Kirke

Rødovre Kirke

Via Danbegravelses bedemænd i Rødovre kan vi hjælpe med bisættelse eller begravelse fra alle 4 kirker i Rødovre:

  • Grøndalslund Kirke – Kirken der oprindeligt tjente som kapel på Grøndalslund Kirkegård.
  • Hendriksholm Kirke – Kirken, der siges at være den første kirke opført i cement i Danmark
  • Islev Kirke – Kirken på Slotsherrensvej i brunlige mursten fra 1970 med den særlige loftskonstruktion kaldet kongekonstruktion.
  • Rødovre Kirke – Den charmerende gamle kirke, som samtidigt er Rødovre Kommunes ældste bygning.

Det er i de fleste tilfælde afdødes bopælsadresse, der afgør hvilken kirke man har tilhør til. Man kan indtaste adressen på sogn.dk og se hvilket kirken man adressemæssigt hører til. Der kan nu også godt være andre forhold, der giver tilknytning til en anden kirke. Med Danbegravelse som din bedemand i Rødovre hjælper vi med at koordinere med den kirke I måtte have ønske om.

Begravelse i Rødovre fra kapel

Siden kapellet på Grøndalslund Kirkegård i 1952 blev omformet til en kirke har der ikke været et kapel i Rødovre. Ønskes det derfor at tage afsked på et kapel, sker det typisk på et af nærområdets kapeller. Det kunne for eksempel være Søndermark Krematorie Kapel, Bispebjerg Søndre Kapel eller Glostrup Krematorie Kapel.

Er dødsfaldet sket på et af områdets hospitaler er det også muligt at benytte det pågældende hospitalskapel som ramme til at skabe en mindeværdig afsked. Som bedemand i Rødovre hjælper og vejleder Danbegravelse dig gerne.

Kremering, kirkegård og askespredning i Rødovre

Bedemand i Rødovre - Grøndalslund Kirkegård

Grøndalslund Kirkegård

I Rødovre er der 2 kirkegårde, som kan benyttes uanset om der er tale om bisættelse med efterfølgende urnenedsættelse eller begravelse med efterfølgende jordfæstelse på kirkegården. Ved Rødovre Kirke er Rødovre Kirkegård og ved Grøndalslund Kirke er Grøndalslund Kirkegård. Begge kirkegårde tilbyder et bredt udvalg af gravstedstyper.

Har afdøde ønsket at få spredt sin aske over havet er det selvfølgelig også en mulighed.

Der er ikke nogen krematorier beliggende i Rødovre. Derfor benyttes i stedet et af de nærliggende krematorier. Det vil typisk være Søndermark Krematorium, Bispebjerg Krematorium eller Glostrup Krematorium. Danbegravelses bedemænd i Rødovre har adgang til alle områdets krematorier og hjælper med al koordination i den forbindelse.

Danbegravelse som din bedemand i Rødovre

Der er flere forskellige metoder at bestille Danbegravelse som bedemand i Rødovre på. Hos os er det dig, der bestemmer, hvordan du foretrækker, at det foregår:

For at kunne give dig en billig pris på begravelse og bisættelse i Rødovre har vi valgt ikke at have nogen fysisk bedemandsforretning i Rødovre eller andre steder. Ved at undvære denne betydelige udgift, kan vi i stedet have en lavere pris overfor dig og fortsat levere en bisættelse eller begravelse i Rødovre af højeste kvalitet og med bedste service.

Hvad koster en begravelse i Rødovre?

Hos Danbegravelse prioriterer vi, at have lave priser, men et højt serviceniveau og kister, urner og blomster af bedste kvalitet. Vi har skabt en række billige basispakker, hvorfra man efter ønske eller behov kan gøre tilvalg.

Er du usikker på hvad prisen for begravelse eller bisættelse i Rødovre bliver, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 20 91 for et uforpligtende tilbud. Du kan også selv benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at betjene dig som bedemand i Rødovre.

Dette siger de pårørende

Det er vigtigt, at du føler dig tryg fra start til slut, hvorfor vi sætter dig i fokus. Vi bruger meget tid på vores tilbagemeldinger fra de pårørende, da vi derigennem hele tiden kan optimere og blive bedre.

Læs alle skriv fra de pårørende her.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram