Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Kgs. Lyngby

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Er der opstået et behov for en bedemand i Kgs. Lyngby? så er vi klar til at hjælpe med alt det du behøver.

Danbegravelse hjælper med at arrangere alle typer af ceremonier – kirkelige, borgerlige eller uden ceremoni.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Kgs. Lyngby.

Danbegravelses bedemænd i Kgs. Lyngby kan desuden hjælpe uanset om der er tale om en bisættelse en jordbegravelse eller om afdøde havde et ønske om at få sin aske spredt over havet.

Tag blot kontakt, så sikrer vi at afdøde og dine ønsker bliver koordineret og udført.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Kgs. Lyngby

Bedemand i Kgs. Lyngby - Lyngby Kirke

Lyngby Kirke

Hvis det er ønsket en kirkelig bisættelse eller begravelse i Kgs. Lyngby er der 4 kirker, der hører under Den Danske Folkekirke. De 4 kirker i Kgs. Lyngby er:

  • Lyngby Kirke – Den charmerende gamle kirke beliggende på bakketoppen mellem Bondebyen og Lyngby Hovedgade.
  • Lundtofte Kirke – Den hyggelige, hvidkalkede kirke fra 1921 i Lundtofte.
  • Christianskirken – Den mere moderne kirke, der blev indviet i 1941.
  • Stengård Kirke – Den nyeste af kirkerne beliggende i Stengårdskvarteret.

Uanset om det er en af disse kirker eller en anden kirke i de omkringliggende områder, så er Danbegravelse som bedemand i Kgs. Lyngby parate til at arrangere ud fra dine ønsker. Som udgangspunkt afgøres sognebånd og dermed tilknytning til den specifikke kirke ud fra afdødes bopæl. Dog kan der også være andre forhold som tidligere adresser, nær familie mv., der kan give tilknytning til en anden kirke. Vi hjælper med kontakt til det rette sted. På sogn.dk kan du selv slå adressen op og se bopælssognet.

Begravelse i Kgs. Lyngby fra kapel

Bedemand i Kgs. Lyngby - Sorgenfri Kirkegårds Kapel

Sorgenfri Kirkegårds Kapel

Er der ønske om en ceremoni fra et kapel er der ligeledes gode muligheder for dette. Der forefindes 2 kapeller i byen - Lyngby Parkkirkegårds Kapel og Sorgenfri Kirkegårds Kapel. Begge kan benyttes uanset tilknytning til en bestemt trosretning. Ofte vælges dog også kapeller i de omkringliggende områder som Mariebjerg Kirkegårds Kapel eller Bispebjerg Søndre Kapel. Uanset dit ønske kan vi som bedemand i Kgs. Lyngby hjælpe med reservation af dit foretrukne kapel.

Såfremt dødsfaldet er sket på et hospital, kan det pågældende hospitalskapel ligeledes benyttes til begravelses- eller bisættelsesceremoni.

Kremering, kirkegård og askespredning i Kgs. Lyngby

Bedemand i Kgs. Lyngby - Lundtofte Kirkegård

Lundtofte Kirkegård

I Kgs. Lyngby er 4 kirkegårde. Dog er det kun muligt at erhverve gravsted på de 3 af kirkegårdene. Det skyldes Lyngby Assistens Kirkegård ophører som begravelsesplads. Det er derfor på Lyngby Parkkirkegård, Lundtofte Kirkegård og Sorgenfri Kirkegård, at det er muligt at foretage urnenedsættelse og begravelse i Kgs. Lyngby. Alle kirkegårde har mange forskellige typer af gravsteder. Dog er det kun muligt at komme i ukendt urnefællesgrav på Lyngby Parkkirkegård og Lundtofte Kirkegård.

Der er stigende popularitet for at afdødes aske bliver spredt over havet og det gælder også for borgere i Kgs. Lyngby. Det er dog ikke tilladt at foretage askespredning i Lyngby Sø. Det kræves at askespredning foregår over åbent hav eller større fjorde. Er du i tvivl om mulighederne, så tag kontakt til Danbegravelses bedemænd i Kgs. Lyngby.

Der findes ikke længere noget krematorium i Kgs. Lyngby. Det mest nærliggende er nu at benytte Bispebjerg Krematorium i København NV. Som bedemand i Kgs. Lyngby har vi både adgang hertil og til alle de andre krematorier der forefindes i nærheden.

Danbegravelse som din bedemand i Kgs. Lyngby

Når dit valg falder på os som bedemand i Kgs. Lyngby, så er det op til dine ønsker, hvordan bestilling af den ønskede afsked skal foregå. Vi tilbyder flere muligheder:

Uanset hvilken metode du vælger, så kan du forvente kontakt med en erfaren bedemand i Kgs. Lyngby, der er klar til at lytte og hjælpe med dine ønsker. Vi fungerer helt uden at have fysisk bedemandsforretning i Kgs. Lyngby eller nogen andre steder. Vi har den opfattelse, at det ikke er i en fysisk forretning, at en mindeværdig afsked den skabes. Det gør den i stedet af en engageret bedemand, der lytter til og efterlever de pårørendes ønsker. Vi vil derfor hellere spare huslejen og de andre udgifter og derved kunne tilbyde dig en billig begravelse eller bisættelse. Dette uden at det går ud over hverken service eller kvalitet.

Hvad koster en begravelse i Kgs. Lyngby?

Hvad en bisættelse eller begravelse i Kgs. Lyngby koster varierer med dine ønsker til hvad der skal foregå, hvilken kiste, urne mv. Danbegravelses bedemænd i Kgs. Lyngby har forsøgt at gøre prisen overskuelig ved at lave nogle simple basispakker der dækker de grundlæggende ydelser. Herfra kan du så helt frit lave de tilvalg, du ønsker for at skabe den rette afsked.

Er du i tvivl om hvad Danbegravelse som din bedemand i Kgs. Lyngby koster? Så kan du enten benytte vores online prisberegner eller ringe til os på telefon 72 30 20 91 for en uforpligtende pris på begravelsen. Du kan også se vores komplette prisliste her.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram