Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Hvidovre

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Når du behøver en bedemand i Hvidovre, er Danbegravelse klar til at hjælpe.

Hvad end ønsket er en bisættelse eller begravelse i Hvidovre, med eller uden præst eller måske helt uden ceremoni, så hjælper vi med en mindeværdig afsked.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Hvidovre.

Vi tager udgangspunkt i dig og afdødes præferencer og arrangerer ud fra dette den afsked der passer bedst til Jeres ønsker.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Hvidovre

Bedemand i Hvidovre - Strandmarkskirken

Strandmarkskirken

Som bedemand i Hvidovre kan Danbegravelse hjælpe med koordinering af bisættelse eller begravelse fra eksempelvis en af de 4 kirker i Hvidovre:

  • Hvidovre Kirke – Den gamle smukke kalkstenskirke i det centrale Hvidovre fra omkring år 1150.
  • Risbjerg Kirke – Den nyere kirke fra 1959 bygget i røde teglsten.
  • Strandmarkskirken – Der i 1948 startede sit liv som en trækirke, som i 1965 blev erstattet af den nuværende moderne kirke med sit karakteristiske store vinduesparti mod øst.
  • Avedøre Kirke – den nyeste kirke i Hvidovre, der blev indviet i 1977 og opført i karakteristisk stil for sin tid.

Hvilken kirke man er tilknyttet afgøres normalvis ud fra afdødes bopælsadresse. Du kan lave opslag på sogn.dk og se hvilken kirke, der er tilknytning til. Der kan dog også være andre forhold, der kan gøre sig gældende og dermed give tilknytning til en anden kirke. Som bedemand i Hvidovre hjælper Danbegravelse med kontakt og koordinering med rette kirke.

Begravelse i Hvidovre fra kapel

Bedemand i Hvidovre - Risbjerg Kirkegårdskapel

Risbjerg Kirkegårdskapel

I Hvidovre forefindes et af regionens store hospitaler – Hvidovre Hospital, hvortil Hvidovre Hospitalskapel er tilknyttet. Herfra kan der foretages bisættelser og begravelser for alle trosretninger.

Bisættelse eller begravelse i Hvidovre kan også uanset trosretning foregå fra Risbjerg Kirkegårdskapel beliggende inde på Risbjerg Kirkegård. Dog kræver kirkegårdsbestyrelsen at modtage et program for ceremonien til godkendelse.

Kremering, kirkegård og askespredning i Hvidovre

Bedemand i Hvidovre - Hvidovre Kirkegård

Hvidovre Kirke og Kirkegård

Hvad end det er en bisættelse med urnenedsættelse eller begravelse i Hvidovre er der 2 kirkegårde i kommunen. Den oprindelige Hvidovre Kirkegård med beliggenhed i forbindelse med Hvidovre Kirke eller Risbjerg Kirkegård, der kom til sammen med den store befolkningstilvækst i Hvidovre i 1965. Begge steder er et bredt udvalg af gravstedtyper.

Såfremt afdødes ønske var at få spredt sin aske over havet er dette med Hvidovres placering ud til Øresund også en nærliggende mulighed.

Der er i Hvidovre ikke noget krematorie. Her benyttes i stedet et af de nærliggende krematorier som for eksempel Søndermark Krematorium. Det er også muligt at afholde begravelsesceremoni på de kapeller, der ligger i forbindelse med nærområdets forskellige krematorier. Danbegravelses bedemænd i Hvidovre hjælper med vejledning og koordinering.

Danbegravelse som din bedemand i Hvidovre

Hvordan du ønsker at bestille bedemand i Hvidovre, det er hos Danbegravelse op til dig. Du kan vælge:

  • Bestil bedemand i Hvidovre online via vores prisberegner. Så kontakter vi dig efterfølgende med afklaring af evt. spørgsmål og sørger for det ønskede.
  • Ring på telefon 72 30 20 91, så klarer vi begravelsessamtalen telefonisk med efterfølgende skriftlig bekræftelse.
  • Bestil os til et hjemmebesøg på telefon 72 30 20 91, så kommer vi til dig, hvor vi drøfter ønskerne for begravelse eller bisættelse ansigt til ansigt.

Danbegravelse har valgt ikke at have fysisk bedemandsforretning i Hvidovre eller andre steder. Det giver en betydelig besparelse, der gør at vi kan tilbyde dig en billig begravelse eller bisættelse. Dette uden at slække på kvaliteten. Det er jo ikke en forretning, der skaber en mindeværdig afsked, men derimod dygtige og engagerede bedemænd i Hvidovre.

Hvad koster en begravelse i Hvidovre?

Prisen på en bisættelse eller begravelse i Hvidovre kan variere i forhold til de ønsker der er for afskeden. Med Danbegravelse som bedemand i Hvidovre er du sikret en konkurrencedygtig pris. Vi har lavet en række basispakker, der dækker de mest nødvendige ydelser. Hertil kan du lave de tilvalg som du finder relevante.

Er du i tvivl om hvad din pris på begravelse eller bisættelse bliver, så kan du enten benytte vores prisberegner, se vores komplette prisliste eller kontakte os for en uforpligtende beregning af pris på bedemand i Hvidovre.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram