Bedemand i 

Holbæk

- konkurrencedygtig pris uden kompromis med hverken service eller kvalitet.

Føles det hele helt uoverskueligt? Som bedemand i Holbæk hjælper vi dig med alt det praktiske - herunder kirkelig begravelse, bisættelse og askespredning. Hos Danbegravelse går vi meget op i, at du føler dig tryg gennem hele forløbet.

Danbegravelse er som bedemand op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Holbæk.

Hvad koster en begravelse?

Når du står over for en tid med sorg og tab, er det vigtigt at have en bedemand, der kan hjælpe dig igennem processen med respekt, værdighed og professionalisme.

Hos Danbegravelse forstår vi, hvor vigtigt det er at kunne stole på en bedemand i en sådan følelsesmæssig tid. Vores dedikerede og erfarne bedemænd i Holbæk er her for at støtte og vejlede dig på alle trin af begravelsesprocessen.

Start prisberegneren og spar penge på begravelse, bisættelse og askespredning

Danbegravelse står klar til at hjælpe dig, hvis du har behov for en bedemand i Holbæk eller omegn. Det er alt fra kirkelig begravelse og bisættelse til askespredning over vandet. Vi hjælper uanset om du ønsker en kirkelig ceremoni, en borgerlig ceremoni eller måske der ikke skal være en ceremoni.

Hos os vil du opleve god service, høj kvalitet og til en billig pris. Faktisk får du mulighed for at spare op til 40% i forhold til prisen ved en traditionel bedemandsforretning. 

Vi er behjælpelige og ønsker at du får en god og tryg oplevelse, så vi som bedemand i Holbæk kan sikre at afdødes og dine ønsker opfyldes.

I en svær og uvant situation fik vi af Danbegravelse en venlig og professionel hjælp, som gjorde det let og trygt for os at være i. Tak for hjælpen og tålmodigheden.

Straten, Frederiksberg - 26.01.2024

Helt igennem godt.

Malling, Fredensborg - 30.01.2024

Det er nu anden gang at jeg benytter Danbegravelse og det kan varmt anbefales.

Stender, Hvidovre - 05.02.2024

Prisberegner

START PRISBEREGNEREN OG SPAR PENGE

Kirkelig begravelse i Holbæk

Er der et ønske om en kirkelig begravelse eller bisættelse vil man kunne finde blandt andet Holbæk Kirke og Skt. Nikolai Kirke i Holbæk. Helt tilbage i middelalderen var der tre kirker i Holbæk, hvor Skt. Nikolai Kirke var den ene af dem. Kirken er også sognekirke i Sankt Nikolai Sogn og har placering i Holbæk Kommune. Det er muligt, at se hvilket sogn man tilhører inde på sogn.dkDet vil som udgangspunkt være afdødes bopæl der afgør hvilket sogn man tilhører.

Som bedemand i Holbæk, vil Danbegravelse kunne løse alle de praktiske opgaver der måtte forekomme. Foruden adresse kan forhold som nær familie i sognet, tidligere bopæl eller lignende give tilhør til anden kirke.

Sankt Nikolai Kirke

Skt. Nikolai Kirke har et meget smukt ydre, hvor de røde munkesten kommer til udtryk. Der er tale om en nyromansk stil, da kirken blev opført i omkring år 1868-1872.

Kirkegårde i Holbæk

I samme sogn som Skt. Nikolai Kirke befinder sig i er der tre kirkegårde: Skt. Nikolai Kirkegård, Østre Kirkegård og Naturkirkegården. Den mere traditionelle kirkegårdskultur vises ved Skt. Nikolai Kirkegård, hvor gravstederne udgør familiegrave med individuel indramning og beplantning. Kirkegården er anlagt i år 1853, hvor Østre Kirkegård er anlagt i år 1924 og Naturkirkegården i år 2000. På Østre Kirkegård er der både kiste- og urnegravsteder, hvor Naturkirkegården kun indeholder urnegravsteder. På denne kirkegård ligger der også Margrethe-Kapellet, som har plads til 75 siddende gæster. 

Skt. Nikolai Kirkegård

Begravelse, Bisættelse og Askespredning

Ved dødsfald skal der tages stilling til, hvilket af følgende ønskes:

 • Begravelse
 • Bisættelse
 • Askespredning

Er du ude i en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning er det en god idé at kende forskellen på de forskellige løsninger. 

Kendetegnet ved en kirkelig begravelse ses ved, at den ender på kirkegården. Derefter begraves den afdøde i en kiste. En bisættelse ender ikke på kirkegården, men derimod ved rustvognen. Rustvognen køres til krematoriet, hvor urnen dernæst kan nedsættes i jorden. Det er ligeledes muligt at få asken spredt ud over vandet, men der er et par praktiske ting at forholde sig til inden dette gøres. 

Danbegravelse, som din bedemand i Holbæk, vil sikre al tilladelse heromkring hvis det ønskes. Vi vil være behjælpelige, da du som pårørende derved undgår at skulle tage dig af de praktiske ting. 

De gode råd

Det kan være svært, at bevare det store overblik efter et dødsfald, og det er ikke unormalt at stille spørgsmål som:

 • Hvad gør jeg rent økonomisk?
 • Hvordan skal begravelsen/bisættelsen forløbe?
 • Hvad skal jeg have styr på til selve begravelsen/bisættelsen? 
 • Hvad skal jeg gøre med bolig, forsikringer mm.?
 • Hvem betaler for begravelsen/bisættelsen?

Vi har lavet en huskeliste, hvor vi fortæller om alle de praktiske ting og giver gode råd efter et dødsfald. 

Bestil din bedemand i Holbæk

Vi ønsker at du føler dig tryg gennem hele processen, da vi håndterer alt på rette vis. Du vil i processen holdes opdateret løbende, og vi fremsender en detaljeret aftalebekræftelse samt plan til dig. 

Det er helt op til dig hvordan koordineringen og bestillingen af ydelserne skal ske. De kan foregå på følgende måder: 

 • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72 30 20 91, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
 • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72 30 20 91 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
 • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Med Danbegravelse, som din bedemand i Holbæk, er du i trygge rammer og kan forvente en nærværende og professionel service. 

Vi fungerer uden fysisk bedemandsforretning i Holbæk og alle andre steder. Herved opnår vi en stor besparelse, som vi kan give videre til dig i form af en billig pris på begravelse og bisættelse. Dette er uden at de går ud over den service og kvalitet, som vi prioriterer skal være i top.

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Holbæk, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Holbæk nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72 30 20 91 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand i Holbæk.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.
Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Ring til os
Har du allerede oprettet din sidste vilje?
Log ind og for at se eller ændre 
Din Sidste Vilje her

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED

Bestil begravelse

Beregn og bestil
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Adresse

Hovedkontor og administration
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse