Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Herlev

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Har du fået behov for at få arrangeret en bisættelse eller begravelse i Herlev?

Så er bedemændene ved Danbegravelse altid klar til at hjælpe dig.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Herlev

Vi tager udgangspunkt i dine og afdødes ønsker og arrangerer derudfra en mindeværdig afsked, hvad end det skal være en begravelse eller en bisættelse, om det skal være med eller uden deltagelse af præst eller måske helt uden ceremoni.

Med Danbegravelse som bedemand i Herlev er dine og afdødes ønsker i fokus.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Herlev

Bedemand i Herlev - Herlev Kirke

Herlev Kirke og Kirkegård

I Herlev kommune findes 3 kirker:

  • Herlev Kirke – Den smukke rødstenskirke i Gotisk stil med rødder helt tilbage til omkring år 1400 - centralt beliggende ved Herlev Bymidte.
  • Lindehøj Kirke – Den moderne kirke fra 1969, der blev bygget som følge af den store befolkningstilvækst i Herlev fra 1958 og frem.
  • Præstebro Kirke – Den anden moderne kirke i Herlev ligeledes fra 1969, der oprindelig blev kaldt Lunds Domkirke.

Tilknytning til den enkelte kirke afgøres normalt ud fra afdødes bopælsadresse i Herlev. På sogn.dk kan du slå adressen op og finde bopælssognet. Der kan også være andre faktorer, der giver berettiget tilknytning til en bestemt kirke. Med Danbegravelse som bedemand i Herlev, hjælper vi med kontakt og koordinering med det ønskede sted.

Begravelse i Herlev fra kapel

Bedemand i Herlev - Herlev Hospitalskapel

Herlev Hospitalskapel

I Herlev forefindes et af Danmarks store hospitaler – Herlev Hospital. I tilknytning hertil er Herlev Hospitalskapel, der kan benyttes til bisættelser og begravelser for afdøde af alle trosretninger, forudsat den afdøde er afgået ved døden på hospitalet.

Birkholm Kirkesal er som navnet antyder tilknyttet folkekirken via Lindehøj sogn. Her er det ligeledes muligt at afholde bisættelse og begravelse i Herlev. Vi hjælper som bedemand i Herlev med kontakt og koordinering.

Kremering, kirkegård og askespredning i Herlev

Bedemand i Herlev - Birkholm Kirkegård

Birkholm Kirkegård - Anonym urnefællesgrav

Når der skal ske bisættelse eller begravelse i Herlev er det muligt på enten Birkholm Kirkegård i Hjortespring eller den gamle Herlev Kirkegård beliggende rundt om Herlev Kirke. Kirkegårdene kan benyttes til nedsættelse af urne eller jordfæstelse af kisten uanset tilknytning til den Danske Folkekirke.

Herlev er godt nok ikke beliggende direkte til havet, men det udelukker ikke, at afdøde kan have ønsket at få sin aske spredt over havet. Afstanden til for eksempel Øresund er jo også til at overse, så askespredning er naturligvis også en mulighed.

Der forefindes ikke krematorium i Herlev, så kremering i forbindelse med bisættelse i Herlev vil typisk ske på enten Glostrup Krematorium, Ballerup Krematorium, Søndermark Krematorium eller Bispebjerg Krematorium. Kapellerne i forbindelse med disse krematorier benyttes også ofte til ceremonier for afdøde Herlevborgere. Danbegravelses bedemænd i Herlev hjælper til at vælge det mest relevante sted.

Danbegravelse som din bedemand i Herlev

Med Danbegravelse som dit valg af bedemand i Herlev er det også dit valg på hvilken af disse 3 måder, du ønsker at bestille os:

  • Telefonisk samtale via telefon 72 30 20 91, hvor vi drøfter dine ønsker og afklarer de spørgsmål der måtte være.
  • Personligt møde, hvor vi gerne kommer på hjemmebesøg hos dig eller et andet sted du måtte ønske. Blot ring 72 30 20 91 for aftale.
  • Bestil bedemand online via vores prisberegner. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og afklaring af spørgsmål.

Danbegravelse fungerer uden fysisk bedemandsforretning i Herlev. Det giver os en væsentlig besparelse, som kan hjælpe os til at holde en billig pris på bedemandens ydelser i forhold til dig som kunde. Dette samtidig uden på nogen måde at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Danbegravelse er af Herlev Kommune valgt som kommunens bedemand til at varetage offentlige begravelser og bisættelser for de afdøde, som ikke har pårørende eller har pårørende som ikke ønsker eller har mulighed for at stå for afskeden.

Hvad koster en begravelse i Herlev?

Danbegravelse er din bedemand i Herlev med en billig pris. Den endelige pris for en begravelse i Herlev afgøres naturligvis af hvilke ønsker, der er til afskeden. Vi har lavet nogen forskellige basispakker til lav pris, som dækker de basale behov. Herfra kan du efter ønske og behov lave relevante tilvalg. Se mere om hvad en begravelse i Herlev koster nedenfor:

Du kan også selv beregne prisen på en begravelse eller bisættelse ved at benytte vores online prisberegner eller ved at se vores komplette prisliste. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 72 30 20 91. Danbegravelses bedemænd i Herlev er klar til at hjælpe dig.

 

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram