Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Hellerup

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Mangler du assistance fra en bedemand i Hellerup? Så står Danbegravelse klar til at hjælpe.

Vi kan hjælpe med at arrangere alle typer af bisættelser og begravelser, hvad end der ønskes en kirkelig ceremoni, borgerlig ceremoni eller slet ingen ceremoni.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Hellerup.

Danbegravelses bedemænd i Hellerup hjælper ligeledes uanset der ønskes bisættelse, begravelse eller askespredning over havet.

Blot tag kontakt til os, så hjælper vi ud fra dine og afdødes ønsker.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Hellerup

Bedemand i Hellerup - Hellerup Kirke

Hellerup Kirke

I selve Hellerup (postnr.) er 3 kirker, der kan benyttes til kirkelig begravelse eller bisættelse:

  • Hellerup Kirke – Den smukke kirke i gule mursten fra år 1900 på Margrethevej.
  • Helleruplund Kirke – Den lidt nyere kirke fra 1956 i røde mursten med sit 42 meter høje tårn.
  • Dyssegårdskirken – Kirke der trods sin ikke så høje alder (1961) har udseende som en landbykirke i funkisstil.

Uanset om du ønsker kirkelig bisættelse eller begravelse i Hellerup fra en af disse kirker, en af de andre kirker i Gentofte kommune eller et andet sted i nærområdet, så hjælper vi gerne. Tilhør til den enkelte kirke defineres som udgangspunkt ud fra afdødes bopælsadresse. Denne kan du slå op på sogn.dk. Andre faktorer end adresse kan dog også give tilhør til en bestemt kirke og dermed bane vej for at benytte en anden kirke. Kontakt blot Danbegravelse som din bedemand i Hellerup, så vejleder vi om mulighederne.

Begravelse i Hellerup fra Kapel

Bedemand i Hellerup - Helleruplund Kirke

Helleruplund Kirke

Er det dit eller afdødes ønske, at bisættelse eller begravelse i Hellerup skal ske fra et kapel er det nødvendigt at bevæge sig til et af nærområdets kapeller. Der ligger et kapel på Hellerup Kirkegård, men dette er desværre taget ud af drift grundet meget lidt benyttelse. I stedet kan f.eks. benyttes et af de 2 kapeller på Mariebjerg Kirkegård eller for eksempel Bispebjerg Søndre Kapel på Bispebjerg Kirkegård.

Er dødsfaldet sket på et hospital er der ligeledes mulighed for at benytte det pågældende hospitals kapel.

Kremering, kirkegård og askespredning i Hellerup

Bedemand i Hellerup - Hellerup Kirkegård

Hellerup Kirkegårds nu lukkede kapel

I Hellerup forefindes Hellerup Kirkegård med en bred variation af gravstedstyper at vælge i mellem. I Gentofte kommune er yderligere Mariebjerg Kirkegård, Gentofte Kirkegård og Ordrup Kirkegård. Det er også muligt med urnenedsættelse eller jordbegravelse på en helt anden kirkegård. Som bedemand i Hellerup hjælper Danbegravelse med at koordinere med det sted, som I måtte ønske.

Hellerups smukke beliggenhed til Øresund gør det selvfølgelig også oplagt, såfremt det var afdødes ønske, at asken spredes over havet. Danbegravelse hjælper med tilladelse hertil fra begravelsesmyndigheden.

Det nærmeste krematorium i forhold til Hellerup er Bispebjerg Krematorium. Har du præference om et andet krematorium er det dog naturligvis også muligt. Danbegravelses bedemænd i Hellerup har adgang til alle nærområdets krematorier.

Danbegravelse som din bedemand i Hellerup

Når det er Danbegravelse du vælger som bedemand i Hellerup er det op til dit ønske, hvordan bestilling af begravelsen eller bisættelsen skal foregå:

  • Aftal at vi kommer på hjemmebesøg med personlig samtale. Blot ring for aftale på 72 30 20 91.
  • Telefonisk samtale om hvordan afskeden skal foregå kan ske ved at ringe 72 30 20 91. Efter planlægningen får du en detaljeret aftalebekræftelse, så vi er sikre på at ønskerne opfyldes.
  • Bestil bedemand i Hellerup online ved at benytte vores prisberegner. Vi kontakter dig med bekræftelse og afklaring af evt. spørgsmål.

Uanset hvordan du vælger, at det skal foregå, så står vi inde for en afsked og service af høj kvalitet. Vi tager altid udgangspunkt i dine og afdødes ønsker og står altid til rådighed for besvarelse af spørgsmål både før, under og efter. Vi har valgt ikke at have fysisk bedemandsforretning i Hellerup eller andre steder. Vi er af den overbevisning, at det er en unødvendig omkostning, da en mindeværdig afsked ikke skabes af et fysisk lokale, men af dedikerede og dygtige bedemænd i Hellerup, der lytter til pårørendes og afdødes ønsker. Dette er ligeledes en af årsagerne til, at vi kan levere bisættelse og begravelse til en billig pris, uden at det går ud over hverken service eller kvalitet.

Hvad koster en begravelse i Hellerup?

Hver afsked er individuel, men alligevel er der en række ting, der går igen fra den ene begravelse eller bisættelse til den anden. For at gøre prisen for en begravelse i Hellerup gennemskuelig har vi hos Danbegravelse valgt at udbyde nogen basispakker, der indeholder de nødvendige ydelser. Herfra kan der frit tilvælges øvrige ønskede ydelser, så du får en individuelt tilpasset begravelse eller bisættelse.

Er du i tvivl om, hvad din ønskede begravelse eller bisættelse med Danbegravelse som bedemand i Hellerup koster? Så blot kontakt os på telefon 72 30 20 91 for en uforpligtende beregning. Du kan ligedes vælge at benytte vores online prisberegner eller selv gå på opdagelse i vores komplette prisliste.

De bedste ønsker for en mindeværdig afsked med Danbegravelse som din bedemand i Hellerup.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram