Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Gentofte

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Har du fået behov for en bedemand i Gentofte til at stå for en mindeværdig afsked for en af dine kære, så er Danbegravelse klar til at hjælpe.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Gentofte.

Danbegravelses bedemænd i Gentofte kan hjælpe med både begravelse og bisættelse, uanset om der skal være en kirkelig ceremoni, en borgerlig ceremoni eller måske slet ingen ceremoni.

Det er dine og afdødes præferencer, der afgør, hvordan vi kan hjælpe til den bedst mulige afsked med udgangspunkt i dine ønsker.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Gentofte

Bedemand i Gentofte - Gentofte Kirke

Gentofte Kirke

I Gentofte (postnr.) findes 3 kirker:

  • Gentofte Kirke – Den ældste kirke i Gentofte, som dateres tilbage til 1100-tallet og er omgivet af den smukke Gentofte Kirkegård.
  • Jægersborg Kirke – Kirke indviet i 1941 og opført i sengotisk stil, som det er kendt fra de danske landsbykirker.
  • Vangede Kirke – Den nyeste kirke i Gentofte indviet i 1974.

I den øvrige del af Gentofte kommune er yderligere disse kirker: Dyssegårdskirken, Hellerup Kirke, Helleruplund Kirke, Messiaskirken, Ordrup Kirke og Skovshoved Kirke.

Det er som udgangspunkt afdødes adresse på dødstidspunktet, der afgør hvilken kirke afdøde hører til. Adressen kan man slå op på sogn.dk og derved se hvilken kirke bopælen hører til. Der kan dog også være andre faktorer, der kan udløse tilhørsforhold til en kirke end adressen. Med Danbegravelse som din bedemand i Gentofte hjælper vi med at koordinere med den kirke, der er rigtig for Jer.

Begravelse i Gentofte fra kapel

Bedemand i Gentofte - Mariebjerg Kirkegårdskapel

Mariebjerg Kirkegårdskapel

Hvis der skal være en ceremoni i et kapel i Gentofte, er der 2 muligheder. Dette gælder uanset om der er tale om en kirkelig eller borgerlig ceremoni.

Gentofte Hospitalskapel kan benyttes af alle såfremt den afdøde er afgået ved døden på Gentofte Hospital eller af anden årsag er indbragt til hospitalskapellet.

Mariebjerg Kirkegårdskapel kan benyttes af alle uanset hvor dødsfaldet er sket. Her kan vælges mellem lille sal (50 siddepladser) og store sal (150 siddepladser). Kapellet er beliggende på selve Mariebjerg Kirkegård.

De øvrige kapeller, der er på de øvrige kirkegårde i Gentofte kommune, er med tiden taget ud af drift, da disse kun sjældent har været benyttet.

Er dødsfaldet sket på et af de andre hospitaler i nærområdet kan disses kapeller ligeledes benyttes. Der er ligeledes tilknyttet kapeller til nærområdets krematorier, som også er en mulighed.

Danbegravelses bedemænd i Gentofte vejleder og hjælper med at arrangere det sted der passer bedst for Jer.

Kremering, kirkegård og askespredning i Gentofte

Bedemand i Gentofte - Mariebjerg Kirkegård

Sekskanten på Mariebjerg Kirkegård

Når urnen skal nedsættes eller kisten jordfæstes på en kirkegård i Gentofte kommune forefindes 4 kirkegårde: Gentofte Kirkegård, Hellerup Kirkegård, Ordrup Kirkegård og Mariebjerg Kirkegård. Alle kirkegårdene har et bredt udvalg af gravstedtyper, så der er mulighed for at finde det gravsted, der passer bedst til Jeres ønsker. Ønskes en kirkegård udenfor Gentofte er det også en mulighed. Dette aftales med Danbegravelses bedemand i Gentofte.

Gentoftes smukke beliggenhed til Øresund kan selvfølgelig også have inspireret til et ønske om, at afdødes ønske var at få spredt sin aske over havet. Danbegravelse hjælper med godkendelse hertil.

Der er ikke længere noget krematorium i Gentofte. Derfor benyttes nu oftest Bispebjerg Krematorium, som er det nærmeste. Danbegravelse har som bedemand i Gentofte dog også adgang til alle de andre krematorier i nærheden, så hvis der er specifikke ønsker, kan vi opfylde disse.

Danbegravelse som din bedemand i Gentofte

Når dit valg falder på Danbegravelse som din bedemand i Gentofte vælger du hvordan bestillingen og koordinering skal foregå:

  • Telefonisk bestilling foregår på telefon 72 30 20 91, hvor vi kan aftale alle ønskede detaljer og forhold. Telefonisk bestilling opfølges af en detaljeret aftalebekræftelse, så vi er enige den rette afsked.
  • Hjemmebesøg kan bestilles på telefon 72 30 20 91, så vores bedemand i Gentofte og tager en snak ansigt til ansigt.
  • Online bestilling af bedemand i Gentofte kan ske via vores prisberegner. Her kan du i ro og mag udfylde dine ønsker. Vi følger op med telefonisk og skriftlig bekræftelse og svar på alle spørgsmål.

Danbegravelse er ikke repræsenteret med nogen fysisk bedemandsforretning i Gentofte eller andre steder. Vi kommer i stedet gerne til dig. Ved at spare omkostningerne til dyre forretningslokaler kan vi i stedet tilbyde dig en billig pris på bedemandens ydelser, uden at det på nogen måde går ud over kvalitet eller service. Med Danbegravelse som bedemand i Gentofte er det vores højeste prioritet at sikre en mindeværdig afsked ud fra Jeres ønsker.

Hvad koster en begravelse i Gentofte?

Som bedemand i Gentofte prioriter vi højt at holde et højt service- og kvalitetsniveau samtidigt med at du opnår en billig pris på begravelse og bisættelse i Gentofte.

Det er også muligt selv at beregne prisen på din ønskede afsked via vores online prisberegner. Er du i tvivl eller blot ønsker hjælp til beregning og svar på dine spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 20 91. Det er ganske uforpligtende.

Dette siger de pårørende

Det er vigtigt, at du føler dig tryg fra start til slut, hvorfor vi sætter dig i fokus. Vi bruger meget tid på vores tilbagemeldinger fra de pårørende, da vi derigennem hele tiden kan optimere og blive bedre.

Læs alle skriv fra de pårørende her.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram