Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Brønshøj

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Har du fået behov for en bedemand i Brønshøj efter et dødsfald af en af dine kære, så er Danbegravelse parate til at hjælpe dig.

Danbegravelses bedemænd i Brønshøj kan hjælpe uanset om der er ønske om en begravelse, en bisættelse eller om asken efterfølgende skal spredes over havet.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Brønshøj.

Vi hjælper ligeledes hvad end der skal være en ceremoni i en kirke, på et kapel eller hvis der ikke skal være nogen ceremoni.

Det er afdødes og dine ønsker, der skal opfyldes og det står Danbegravelse som bedemand i Brønshøj klar til.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Brønshøj

Bedemand i Brønshøj - Husumvold Kirke

Husumvold Kirke

Ønskes bisættelse eller begravelse i Brønshøj fra en kirke, så er der i selve Brønshøj 5 forskellige kirker:

  • Bellahøj Kirke – en mere moderne kirke grundlagt i 1963
  • Brønshøj Kirke – områdets ældste kirke, der blev opført i 1180’erne
  • Husum Kirke – En af de nyere kirker fra 1977. Den afløste en midlertidig kirke på stedet som havde stået i 47år.
  • Husumvold Kirke – Opført med inspiration fra de gamle nordiske stavkirke i 1960.
  • Tingbjerg Kirke – Den nyeste af kirkerne, som stod færdig i 1983.

Uanset om du ønsker ceremoni fra en af disse kirker eller fra en anden kirke udenfor Brønshøj, så kan vi hjælpe med koordinering med det ønskede sted. Ceremoni fra en kirke er normalvist betinget af afdødes medlemsskab af Folkekirken. Hvis der ikke er særlige forhold, der giver tilknytning for den afdøde til en anden kirke, er det kirken i bopælssognet man tilhører. Afdødes adresse kan du indtaste på sogn.dk og derved finde bopælssognet. Danbegravelses bedemænd i Brønshøj er naturligvis også behjælpelige med dette.

Begravelse i Brønshøj fra kapel

Bedemand i Brønshøj - Bispebjerg Søndre Kapel

Bispebjerg Søndre Kapel

Der ligger ikke nogen kapeller til bisættelse eller begravelse i selve Brønshøj. Derfor er der nu alligevel gode muligheder for at finde et kapel i nærheden. Er dødsfaldet sket på et af nærområdets hospitaler, er der mulighed for at benytte det tilknyttede hospitalskapel.

Som kirkegårdskapel er det grundet nærheden til Brønshøj ofte Bispebjerg Søndre Kapel på Bispebjerg Kirkegård, der vælges. Der er dog også flere andre muligheder i det Storkøbenhavnske. Som bedemand i Brønshøj kan vi hjælpe med at planlægge og booke med det rette sted.

Kremering, kirkegård og askespredning i Brønshøj

Bedemand i Brønshøj - Brønshøj Kirkegård

Brønshøj Kirke og Kirkegård

I selve Brønshøj ligger Brønshøj Kirkegård, der ligger ved Brønshøj Kirke. Her er de fleste typer af gravsteder tilgængelige. Dog er er der ikke nogen ukendt urnefællesgrav. Hvis denne gravstedstype ønskes, vælges oftest nedsættelse af urnen på Bispebjerg Kirkegård. Det er også muligt at vælge en af nærområdets mange andre kirkegårde. Det gælder uanset om du er medlem af Folkekirken eller ej. Er du i tvivl, så spørg til råds ved Danbegravelse som din bedemand i Brønshøj.

Selvom Brønshøj ikke er beliggende til vandet, kan det jo alligevel sagtens have været afdødes ønske at dennes aske skal spredes over havet. Det hjælper vi gerne med godkendelse af.

Det mest nærliggende krematorium er Bispebjerg Krematorium. Derfor er det det mest anvendte krematorium ved bisættelse i Brønshøj. Har du andre ønsker, kan disse dog sagtens opfyldes, da vi som bedemand i Brønshøj har adgang til alle krematorier i nærområdet.

Danbegravelse som din bedemand i Brønshøj

Når du vælger os som bedemand i Brønshøj er det dig der vælger hvordan samtale og koordinering skal foregå:

  • Bestil os til et hjemmebesøg på telefon 72 30 20 91, så aftale vi tid og sted for et møde ansigt til ansigt.
  • Telefonisk samtale når det passer dig – blot ring på 72 30 20 91, så tager vi snakken med det samme og bekræfter bagefter alle aftaler skriftligt.
  • Bestil bedemand i Brønshøj online via vores prisberegner – vi kontakter dig bagefter med bekræftelse og svar på dine spørgsmål.

Uanset hvordan du vælger at bestille os som bedemand i Brønshøj, så vil du opleve en professionel og nærværende service. Vi har valgt ikke at have fysisk bedemandsforretning i Brønshøj eller for den sags skyld andre steder. De betydelige omkostninger der kan spares ved ikke at have forretninger, vil vi hellere give tilbage til pårørende i form af en billig begravelse eller bisættelse med høj kvalitet. En smuk og mindeværdig afsked skabes ikke i en fysisk forretning, men i samarbejdet mellem pårørende og en kompetent og engageret bedemand.

Hvad koster en begravelse i Brønshøj?

Danbegravelse hører absolut til blandt de billigste bedemænd i Brønshøj til trods for høj service og god kvalitet. Vi har lavet nogle enkle basispakker, der dækker de basale behov i forbindelse med bisættelse og begravelse i Brønshøj. Hertil kan du gøre de tilvalg, du ønsker så afskeden bliver lige præcis som den skal være.

Hvis du er i tvivl om hvad prisen bliver, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 20 91 for en beregning ganske uforpligtende. Vores komplette prisliste er også tilgængelig online, ligesom du har mulighed for at benytte vores online prisberegner. Med Danbegravelse som bedemand i Brønshøj er der åbenhed om prisen.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram