Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Brøndby

 

-uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Når der sker et dødsfald, er Danbegravelse klar til at hjælpe som bedemand i Brøndby.

Ønskerne til hvordan en afsked skal foregå kan være forskellige, men Danbegravelses bedemænd i Brøndby hjælper uanset, om der ønskes begravelse, bisættelse eller askespredning over havet.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Brøndby.

Vi kan ligeledes hjælpe ligegyldigt, om der ønskes en kirkelig ceremoni, en borgerlig ceremoni eller slet ingen ceremoni.

Vi hjælper ud fra dine og afdødes ønsker.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Brøndby

Bedemand i Brøndby - Brøndbyvester Kirke

Brøndbyvester Kirke

Hvis ønsket er en kirkelig bisættelse eller begravelse i Brøndby er der 4 kirker i kommunen, som dette kan foregå fra:

  • Brøndby Strand Kirke – Den nyeste kirke i Brøndby indviet i 1984 erstattede en midlertidig kirke der lå på stedet siden 1967.
  • Brøndbyvester Kirke – En charmerende ældre kirke, der vurderes at stamme tilbage fra slutningen af 1100-tallet.
  • Brøndbyøster Kirke – Den anden gamle kirke i Brøndby opført i kampesten og kalk omkring år 1150.
  • Nygårdskirken – den anden moderne kirke i Brøndby, som blev opført i 1966.

Begravelse i Brøndby fra kapel

Ønskes en bisættelses- eller begravelsesceremoni fra et kapel er det nødvendigt at bevæge sig lidt udenfor kommunegrænsen. Er dødsfaldet sket på et af nærområdets hospitaler vil det være relevant at benytte et af de tilknyttede hospitalskapeller. I forbindelse med nærområdets krematorier er ligeledes kapeller, der kan benyttes. Det kan f.eks. være Glostrup krematoriekapel, Søndermark kapel eller Bispebjerg Søndre kapel. Danbegravelses bedemænd i Brøndby hjælper med at arrangere begravelsen eller bisættelsen, der hvor du måtte ønske det.

Kremering, kirkegård og askespredning i Brøndby

Bedemand i Brøndby - Brøndbyøster Kirke

Brøndbyøster Kirke og Kirkegård

Ved bisættelse med urnenedsættelse eller begravelse i Brøndby er der 2 kirkegårde. Begge ligger i forbindelse med de 2 gamle kirker i Brøndby. Brøndbyøster kirkegård i forbindelse med Brøndbyøster Kirke og Brøndbyvester Kirkegård i forbindelse med Brøndbyvester Kirke. På begge kirkegårde er et bredt udvalg af gravstedtyper, som også er tilgængelige uanset at afdøde ikke måtte være medlem af Den Danske Folkekirke.

Foruden de 2 kirkegårde forefindes også Den Muslimske Gravplads.

Såfremt det har været afdødes ønske med askespredning over havet, er dette ligeledes en yderst relevant mulighed med beliggenheden til Køge Bugt.

Der forefindes ikke noget krematorium i Brøndby Kommune, men nær ved er både Glostrup Krematorium, Søndermark krematorium med flere. Som bedemand i Brøndby har Danbegravelse adgang til alle nærområdets krematorier.

Danbegravelse som din bedemand i Brøndby

Når du vælger Danbegravelse som bedemand i Brøndby er det dig der bestemmer på hvilken måde du ønsker at bestille begravelsen eller bisættelsen:

  • Benyt vores online bestilling og prisberegner – så ringer vi dig efterfølgende op med bekræftelse og svar på de spørgsmål du måtte have.
  • Ring på telefon 72 30 20 91 for at lave de ønskede aftaler telefonisk. Du modtager en skriftlig aftalebekræftelse, så du er sikker på, at alle aftaler er på plads.
  • Bestil vores bedemænd i Brøndby til at komme på hjemmebesøg – blot ring 72 30 20 91, så aftaler vi tid og sted.

Danbegravelse har fravalgt at have fysisk bedemandsforretning i Brøndby, såvel som alle andre steder. En fysisk bedemandsforretning er et voldsomt fordyrende element, som vil gøre det dyrere for dig at vælge os som bedemand i Brøndby. Vi foretrækker at lægge vores kræfter i at sikre en mindeværdig afsked via engageret og kompetent assistance gennem hele forløbet af vores dygtige bedemænd. At vurdere efter de pårørendes tilbagemeldinger er det den rette metode til at skabe en mindeværdig afsked til en billig pris.

Hvad koster en begravelse i Brøndby?

Med Danbegravelse som bedemand i Brøndby har du mulighed for at få skabt en rigtig god afsked. Vi har gjort det simpelt ved at lave en række prisrigtige basispakker, der sækker de basis behov der er ved en begravelse, bisættelse eller askespredning over havet. Til disse kan du efter ønske eller behov gøre de tilvalg der skal til for at afskeden med din kære bliver præcis som ønsket.

Via vores komplette prisliste kan du se alle priser på basispakker og tilvalg. Du kan også benytte Danbegravelses online prisberegner og finde frem til prisen med det samme online. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 20 91 for et uforpligtende tilbud. Danbegravelses bedemænd i Brøndby hjælper gerne.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram