Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Ballerup

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Har du mistet en af dine kære og derved fået behov for vores service som bedemand i Ballerup? Så står vi klar til at hjælpe med den bisættelse eller begravelse i Ballerup som passer til afdøde.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Ballerup.

Som bedemand i Ballerup er Danbegravelse klar til at hjælpe dig uanset om der ønskes begravelse, bisættelse eller om asken skal spredes over havet.

Vi hjælper ligeledes uanset om der skal være en kirkelig ceremoni for afdøde, en borgerlig ceremoni eller måske der slet ikke skal være en ceremoni.

Med os som bedemand i Ballerup er det afdødes og dine ønsker, der skal opfyldes.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Ballerup

Bedemand i Ballerup - Ballerup Kirke

Ballerup Kirke og kirkegård

Såfremt det er ønsket med en kirkelig bisættelse eller begravelse i Ballerup er der 6 forskellige kirker i kommunen:

  • Ballerup kirke - Den gamle kirke fra omkring år 1200, som dog er præget af mange senere ombygninger.
  • Skovvejskirken - Oprindeligt kapelkrematorie opført i 1968, men nu bruges det ligeledes som kirke
  • Hedegårdskirken - Nyere kirke fra 1982 i gule sten
  • Vestkirken - ligeledes en nyere kirke fra 1973 i røde sten
  • Måløv Kirke - Klassisk lille landsbykirke fra starten af 1100-tallet
  • Skovlunde Kirke - Moderne kirke indviet i 1972 med trekanten som den centrale arkitektur

Som udgangspunkt er det afdødes bopæl, der afgør hvilken kirke, der er tilhør til. Du kan via sogn.dk slå op og se, hvilket sogn adressen hører til. Danbegravelses bedemænd i Ballerup hjælper ligeledes gerne. Foruden adresse kan forhold som tidligere bopæl, nær familie i sognet og lignende være med til at give tilhør til en anden kirke.

Begravelse i Ballerup fra kapel

Bedemand i Ballerup - Skovvejskirken

Skovvejskirken

Da skovvejskirken har status som kapelkrematorie benyttes dette foruden som kirke også som kapel til bisættelser og begravelser i Ballerup. Foruden den større kirkesal er der ligeledes en noget mindre kapelsal.

Skovvejskirkens kapel er bygget sammen med Ballerup Krematorium og ligger smukt med Skovvejskirkens Kirkegård.

Kremering, kirkegård og askespredning i Ballerup

Bedemand i Ballerup - Skovlunde Kirkegård

Skovlunde Kirkegård

I selve Ballerup er 2 kirkegårde. Skovvejskirkens Kirkegård og den lidt ældre Ballerup Kirkes Kirkegård. Har kan der både ske begravelse af kiste eller nedsættelse af urne. Det kan der ligeledes på de andre kirkegårde i kommunen. Disse er Skovlunde Kirkegård ved den gamle flyveplads og Måløv Kirkegård med den gamle del i forbindelse med landsbykirken og nye del forbindelse med naturparken.

Hvis afdøde har ønsket at dennes aske skal spredes over havet, er Danbegravelse som bedemand i Ballerup behjælpelige med at sikre tilladelse hertil. Det kan jo sagtens være ønsket, selvom Ballerups placering ikke er direkte til havet.

Ballerup Krematorium er det krematorium, der typisk anvendes ved bisættelse i Ballerup. Ballerup Krematorium ligger sammen med Skovvejskirken og kirkegården på Digterparken.

Danbegravelse som din bedemand i Ballerup

Ved valg af Danbegravelse som bedemand i Ballerup er det dig, der bestemmer hvordan koordinering og bestilling af bisættelsen eller begravelse skal foregå:

  • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72302091, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
  • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72302091 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
  • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Lige meget hvilken metode du foretrækker, så kan du forvente, at du får en nærværende og professionel service med Danbegravelse som bedemand i Ballerup. Danbegravelse fungerer uden fysisk bedemandsforretning i Ballerup eller for den sags skyld andre steder. Herved opnår vi en stor besparelse, som vi kan give videre til dig i form af en billig pris på begravelse og bisættelse. Dette uden at det går ud over den service og kvalitet, som vi prioriterer skal være i top.

Hvad koster en begravelse i Ballerup?

Danbegravelse er en billig men kvalitets- og serviceminded bedemand i Ballerup. Hos os er prisen gennemskuelig og baseret på nogle forskellige basispakker, hvortil du kan gøre tilvalg, hvis du har behov eller ønsker om dette. Læs mere om pris på begravelse og bisættelse i Ballerup via linkene nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand i Ballerup.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram