Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Albertslund

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Har du fået behov for hjælp fra en bedemand i Albertslund? Da tag endelig kontakt til Danbegravelse. Vi står klar til at hjælpe dig med en smuk og mindeværdig afsked.

Hvad end du måtte ønske en kirkelig ceremoni, en borgerlig ceremoni eller ingen ceremoni, så hjælper vi med at træffe de nødvendige aftaler.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Albertslund.

Danbegravelses bedemænd i Albertslund er ligeledes klar til at hjælpe uanset om der ønskes en begravelse, en bisættelse eller askespredning over havet.

Vi hjælper med lige præcis det, der passer til afdødes og dine ønsker.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Albertslund

Bedemand i Albertslund - Herstedvester Kirke og Kirkegård

Herstedvester Kirke og Kirkegård

Hvis afdøde var medlem af folkekirken og der dermed ønskes en kirkelig ceremoni, så er der 3 kirker i Albertslund, hvor dette typisk foregår:

Hvilken kirke der benyttes afgøres normalt af afdødes sognebånd. På sogn.dk kan afdødes adresse indtastes, så du kan se hvilket sognebånd der er. Foruden adresse kan for eksempel også tidligere bopæl, nær familie, familiegravsted give sognebånd til en anden kirke end den, som bopælen tilhører. Som bedemand i Albertslund hjælper Danbegravelse med afklaringen.

Begravelse i Albertslund fra kapel

Ønsker der en ceremoni fra et kapel kan det foregå i nærområderne til Albertslund. Der er ikke aktive kapeller i selve Albertslund til dette formål. Forudsat at dødsfaldet er sket på et af nærområdets hospitaler, er der mulighed for at benytte det aktuelle hospitals kapel. Desuden er der tilknyttet kapeller til de krematorier, der ligger i nærheden. Her er for eksempel Glostrup Krematoriekapel, Skovvejens kapel ved Ballerup krematorium eller Søndermark Krematoriekapel på Frederiksberg muligheder for en afsked i et kapel. Som bedemand i Albertslund kan vi hjælpe med at arrangere det ønskede sted.

Kremering, kirkegård og askespredning i Albertslund

Bedemand i Albertslund - Herstedøster Kirke og Kirkegård

Herstedøster Kirke og Kirkegård

I Albertslund ligger 2 kirkegårde der kan benyttes ved både urnenedsættelse eller jordfæstelse af kiste. Kirkegårdene ligger ved hver af områdets 2 landsbykirker. Der er tale om Herstedvester Kirkegård og Herstedøster Kirkegård. Begge kirkegårde tilbyder et bredt udvalg af gravstedstyper, som I sammen med kirkegårdens personale kan vælge i mellem.

Har den afdøde ønsket at få spredt sin aske over havet er Danbegravelse behjælpelige med at få begravelsesmyndighedens accept på dette.

Der ligger ikke noget krematorium i Albertslund. Som bedemand i Albertslund benytter vi oftest Glostrup Krematorium, Ballerup Krematorium eller Søndermark Krematorium.

Danbegravelse som din bedemand i Albertslund

Hos Danbegravelse tilpasser vi os dine behov og ønsker. Det betyder blandt andet, at du vælger hvordan bestilling og koordinering af den ønskede bisættelse eller begravelse i Albertslund skal foregå:

  • Brug vores online prisberegner – her sidder du i ro og mag og vælger ud fra dine ønsker. Du bliver bagefter kontaktet af os med bekræftelse og afklaring af eventuelle spørgsmål.
  • Telefonbestilling på telefon 72302091 – så tager vi straks en grundig snak over telefonen og får i fællesskab lagt en plan for den ønskede afsked.
  • Få hjemmebesøg af bedemand i Albertslund – vi kommer gerne til dig og tager en personlig samtale. Blot ring på telefon 72302091 for aftale om tid og sted.

Danbegravelse fungerer uden at have fysisk bedemandsforretning i Albertslund eller andre steder. Unødvendige huslejeudgifter bidrager efter vores opfattelse ikke til en mere mindeværdig afsked. Vi leverer hellere bisættelse eller begravelse til en billig pris. Det kan vi gøre uden, at der slækkes på hverken service eller kvalitet. Se blot de mange pårørendes positive tilbagemeldinger på vores hjælp som bedemand i Albertslund og andre steder.

Hvad koster en begravelse i Albertslund?

Med os som din bedemand i Albertslund kan vi sammen skabe en mindeværdig afsked til en billig pris. Vi har lavet en række basispakker, som vi tager udgangspunkt i. Herfra kan du frit efter ønske eller behov lave personlige tilretninger så du får arrangeret den bisættelse eller begravelse i Albertslud der måtte ønskes.

Hos Danbegravelse er prisen ikke en hemmelighed. Du kan se vores komplette prisliste her. Desuden kan du ovenfor se de forskellige priseksempler og basispakker. Vi har endvidere udviklet en online prisberegner og bestilling. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os på telefon 72302091 for at høre om prisen på os som bedemand i Albertslund. Det er ganske uforpligtende. Vi ser frem til din henvendelse.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram