Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig bedemand i 

Aarhus

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Er en af dine kære gået bort og har du dermed fået behov for en bedemand i Aarhus, så står vi klar hos Danbegravelse til at hjælpe dig.

Det er dine og afdødes ønsker, der definerer hvordan begravelsen eller bisættelsen skal foregå. Bedemændene hos Danbegravelse kan hjælpe uanset om der ønskes en begravelse, en bisættelse eller askespredning over havet.

Hvad koster en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Århus

Skal begravelsen foregå fra en kirke, et kapel eller ønskes måske slet ingen ceremoni?

Vi står klar til at vejlede og planlægge den afsked, som du ønsker.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirkelig begravelse i Aarhus

Bedemand i Aarhus - Aarhus Domkirke

Aarhus Domkirke

Mulighederne for bisættelse og begravelse i Aarhus er mange. I Aarhus kommune findes flere end 50 kirker. Der er både gamle store kirker som Aarhus Domkirke, der med sine 93 meter og 1.200 siddepladser er Danmarks længste kirke. Du finder nyere og mere moderne kirker som Langenæskirken fra 1966 eller måske en traditionel hvidkalket landsbykirke som Tranbjerg Kirke.

Begravelse i Aarhus fra en kirke forudsætter normalt at afdøde var medlem af Folkekirken. Valg af den enkelte kirke gøres normalt ud fra afdødes bopælssogn. Hvilket sogn afdøde tilhørte kan du finde på sogn.dk ved at slå afdødes adresse op. Der kan også være tilknytning til en anden kirke, der gør det muligt at vælge denne i stedet. Med Danbegravelse som din bedemand i Aarhus hjælper vi med kontakt til det rette sted.

Begravelse i Aarhus fra kapel

Bedemand i Aarhus - Vestre Lille Kapel

Vestre Lille Kapel og Aarhus Krematorium

Skal bisættelsen eller begravelsen i Aarhus i stedet foregå fra et kapel er der også gode muligheder for dette. Er dødsfaldet sket på hospital kan for eksempel hospitalskapellet benyttes. Desuden forefindes Nordre Kapel på Nordre Kirkegård, Vestre store kapel og det meget ofte benyttede Vestre Lille kapel på Vestre Kirkegård. Disse kapeller kan benyttes uanset trosretning. Vi hjælper med at reservere tiden i kapellet – som bedemand i Aarhus har vi online adgang til kirkegårdskapellernes kalender.

Kremering, kirkegård og askespredning i Aarhus

Bedemand i Aarhus - Vestre Kirkegård

Vestre Kirkegård, Aarhus

Mulighederne for valg af kirkegård i Aarhus er ligeledes mangfoldige. Foruden de 2 kommunalt ejede kirkegårde – Vestre og Nordre Kirkegård – er der en række kirkegårde tilknyttet kirkerne som ligeledes kan benyttes uanset om det er en begravelse, hvor kisten jordfæstes på kirkegården eller en bisættelse, hvor urnen nedsættes på kirkegården. Alle kirkegårdene er generelt mulige at benytte uanset medlemskab af Den Danske Folkekirke.

Er det ønsket med en askespredning over havet i Aarhus giver byens smukke beliggenhed til Aarhus bugt ligeledes fantastiske muligheder for denne type af afsked.

Ved bisættelse i Aarhus sker kremeringen typisk på Aarhus Krematorium der er beliggende på Vestre Kirkegård. Herfra kan både vi som din bedemand i Aarhus eller du selv vælge at afhente urnen forud for nedsættelse på kirkegården eller askespredning over havet.

Danbegravelse som din bedemand i Aarhus

Når du vælger os som bedemand i Aarhus er det dig, der vælger hvordan bestilling af begravelsen skal foregå. Du vælger selv blandt disse 3 muligheder:

  • Online bestilling via vores prisberegner – vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og afklaring af spørgsmål.
  • Telefonisk samtale – ring til os på telefon 72 30 20 91, så tager vi en grundig samtale om dine ønsker og muligheder.
  • Bestilt et hjemmebesøg – ring til os på telefon 72 30 20 91, så aftaler vi et møde, hvor vi kommer til dig og aftaler begravelsen ansigt til ansigt.

Danbegravelse er ikke en fysisk bedemandsforretning i Aarhus. Hos os betragter vi en fysisk forretning som en unødvendig udgift, der kun gør det dyrere for dig. En mindeværdig afsked skabes ikke i en bedemandsforretning, men af dygtige og engagerede bedemænd i Aarhus, der lytter til pårørendes ønsker og sætter en ære i, at føre disse ud i livet.

Hvad koster en begravelse i Aarhus?

Prisen på begravelse i Aarhus afhænger af, hvad der skal ske i forbindelse med begravelsen og bisættelsen. Hos Danbegravelse har vi fokus på en billig pris, der er gennemskuelig. Vi har lavet en række basispakker, hvortil man efter ønske eller behov kan lave tilvalg. Se mere om hvad en begravelse koster i Aarhus nedenfor:

Du kan også se vores komplette prisliste her eller benytte vores online prisberegner her. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 72 30 20 91, så hjælper vi med at beregne bedemandens pris ganske uforpligtende.

De gode råd

Det kan være svært, at bevare det store overblik efter et dødsfald, og det er ikke unormalt at stille mange spørgsmål. Vi har lavet en huskeliste, hvor vi fortæller om alle de praktiske ting og giver gode råd efter et dødsfald.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram